Aki nem rögtön egy "komoly" autóval kezdett, kapott/érzett valamiféle lenéző érzést a környezetéből?
A hagyján, nekem a középiskolában olyanok szóltak be rendszeresen, akik panelban 10 négyzetméteres szobában éltek, autójuk nem volt. És én voltam a falusi bunkó (akinek egyébként ott a nagy kert, ott a garázs barkácsolni és van élettér), na én voltam az akinek látszik hogy "van a golf 16V, ami egy elég jó autó, de látszik hogy mása semmije sincs".
Még egy 5-ös BMW-stől vagy mercistől lenyeltem volna.
# 5:
"Akinek van kocsija nem szokta lenézni a másikat"
:D :D :D
A környéken(itt Budán)nekem van az utcában egyedül suzukim..a többi (jobb)embernek csupa nagy verdája van..
a hiba a képen az, hogy én itt őslakos vagyok, tehát mindenkiről tudok ezt-azt..és bizony a nagy arcok a nagy autóikkal igencsak csórók. Na nem mind, de tudom a szabómtól, hogy a szemben lakó, igen gazdagnak látszó óriási dzsipókat toló szomszédok turkálóban vásárolnak, és vele igazíttatnak a rucikon..aztán mellettük egy többszintes, nyolcszobás ház emeltre vezető lépcsője le van zárva szigeteléssel, mert télen nem tudják kifűteni, csak nyáron járnak föl ha jönnek a rokonok.
és még van néhány nagy autóval furikázó, akinek a mercijéről azt hittem, hogy új, de mondja a nepper haverom, hogy egy frászt...tíz éves diplomáciai kocsi, csak gyönyörűen ápolták..én meg beszoptam.. és kéziváltósak, amit nem is értek.
Nekem az az 1.5-ös kétajtós GS szwiftem automata..volt aki direkt megnézte, mert nem hitte el, hogy az ócska suzukikban létezik automata..
...miközben ő szénnel fűti az óriási házát, mert így olcsóbb...
nos ki is néz le kit?
13: hát nekem úgy tűnik hogy te nézed le őket. Az hogy lezárnak részeket ami nem kell, még németeknél is normális, mert mindek fűtsék ha nem mennek fel és vannak ketten 200nm-re. Lehet ezért is gazdagabbak.
A turi tényleg ciki.
"és kéziváltósak, amit nem is értek. "
Ez ízlés kérdése nem gazdagságé. Én személy szerint utálom az automatát, és ráadásul többet fogyaszt számomra értelmetlenül. Akkor legyen 40 lóerővel több és azért egyen. Az egyetlen indok ami miatt vennék automatát, hogy a feleségem azt akarna, mert neki tényleg csak a-ból b-be kell az autó.
Itt szögezném le, hogy a turi nem ciki csak egészségtelen, én a közelébe nem megyek, de van tehetősebb ismerősöm aki él-hal a használt cuccokért...
Lehet, hogy ez fóbia. Én meg élek-halok a használt autókért.
Miért viselted volna el a kritikát egy nálad jobb autós tulajtól?
Ez nem a pénzről szól hanem a neveléstől. Eszembe se jutna megszólni más autóját mert nincs hozzá közöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!