Simsont tolom üresbe és ropog a bele. Látatlanba ötletek?
Figyelt kérdés
Tehát tolom üresben a motort és ropog. De nem folyamatsosan. Csak egy 3 méterenként roppan egyet. Nem tudom hogy csapágy lehet e vagy figaskerék. Vagy mi ez. De pár hete még csak nagyon kicsi hangja volt. Mentem vele egy 100 kmt. Most már elég komolyakat roppan. Nem a lánc ropog.2016. ápr. 23. 09:46
1/6 anonim válasza:
De legalább megnéztél rajta valamit. A kerék megemelve , forgatva mit csinál? Ezzel már kilehet zárni valamit. Vagy a seb váltót? Melyik sebességbe csinálja? Ezeket megkellene nézni.
2/6 anonim válasza:
Inkább fogaskerék. De mindegy is mert szét kell szedni akkor meg úgyis kiderül.
3/6 A kérdező kommentje:
Ja hát sajnos mindenképp szét kell szedni. Üresben hallatszik csak. Ha megyek vele sebességben akkor semmi furcsa nincs.
Üresben ha le van állítva és tolom akkor van hangja. A kereket megemelve is adja a hangot.
2016. ápr. 23. 11:45
4/6 anonim válasza:
Lehet simán csak váltóba nem árt némi firss kenőanyag. :)
5/6 A kérdező kommentje:
Kb 2 hónapja cseréltem benne olajat.
2016. ápr. 23. 21:42
6/6 anonim válasza:
A ropogásnak semmi köze hogy milyen minőségű olaj van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!