Eladó BMW 2 millióért?
Találtam egy hirdetést, miszertint egy E60-as autó (5-ös széria) 2 millió Ft-ba kerül. Állapota normál, futott km-ei kedvezőek, minden rendben van vele a hirdetés szövege szerint. Pesten lehet megtekiteni.
Én nagyon szeretnék rég óta egy ilyen autót, de még korainak tartom az újat saját részre, így kikértem szüleim véleméyét is a vétellel kapcsolatban. Mind a ketten ellenezték, mert szerintük ilyen olcsón ilyen autó nincs.
Vidéki vagyok, nem olyan egyszerű a munka miatt felugrani Pestre, levélben pedig nem szívesen kérdezem meg, miért ilyen olcsó, mert ugye írni bármit lehet.
Szerintetek, van ilyen árban ilyen autó?
Linket nem mutatnék, személyiségi jogok védelme miatt.
Szemelyisegi jogok egy nyilvanos hirdetes kapcsan? Te mirol beszelsz?
Auto kora (2003-2010 kozott gyartottak, erted, lehet 6 eves meg 12 is), _tenyleges_ futasa, _tenyleges allapota_, harom masikbol raktak-e ossze vagy negybol, annyi, de annyi tenyezo van, ami az arat akar meg is felezheti vagy duplazhatja. Latatlanban nem lehet erre semmit mondani. Amugy tartok tole hogy elso autod lenne, csak a 'bomos'-t latod benne, a nagy auto, nagy kerek, nagy zene, es fogalmad sincs a fenntartasi koltsegekrol, alkatreszarakrol, tipushibakbol.
Most direkt rákerestem!
E60-ast kombiban már 1.7m ft-ért is kapsz a hahun!
Szóval a 2 milliós ajánlat annyira nem sci-fi!
Az már más kérdés, hogy ezért a pénzért fel akarsz e ülni a szopórollerre vagy sem!
Ennél a kocsinál a 2 milliós ár a lepukkant vackokat jelenti, még ha kívülről csilli-villi is!
Köszönöm az eddigi véleményeket, ha bárkinek van még, akkor nagyon szívesen meghallgatom!
És Kedves Válaszolók! Figyelembe vettem az árakat, a fenntartási költséget és minden egyebet, nem első, hanem második autó lenne. Nem sokkal jobb, elismerem. Igen, meg kellene nézni, milyen az állapota, de írtam, hogy nem olyan optimális mostanában Pestre ugrálnom. Szívesen elvinném egy műhelybe vagy egy próbavezetésre és remélem, hogy ezt meg is engedi a tulaj.
Tervezem megnézni az autót, és figyelembe fogom venni a Ti véleményeteket is. Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!