Eladható-e most 13 millióért egy lakás a 9. ker. Ráday utcában?
? emelet, utcára, vagy körfolyosóra nyíló nyílászárók, ? tájolású és ? energia besorolású az ingatlan, ha emelet, van-e lift, mennyi a közös költség (rezsi) milyen fűtési módú, ? burkolatokkal rendelkezik, a lakás elosztása, alaprajz???
mind ez nagyban befolyásolja a tényleges eladási értéket.
...az, hogy nincs felújítva, akár előny is lehet.
(tudja a leendő vevő, hogy nem vesz "zsákba-macskát")
Ez így leírva inkább 5milliós felújítás. (bútorokkal...)
Az udvari/körfolyosós lakásokat mindig olcsóbban veszik meg, mint az utcaiakat. A lakás műszaki állapotán kívül fontos lehet a ház állapota is.
Milyen állapotban vannak a gáz/víz strangok, ezeket kell-e cserélni. Milyen a szomszédság, stb...
Próbáld elkezdeni hirdetni mondjuk 15 körül, aztán, ha látod az érdeklődőket, mehetsz lejjebb!
Azokról nem sokat tudok h milyen állapotban vannak. A szomszédság jó. A bal oldali szomszédom sosem látom, azt se tudom létezik-e, a másik meg egy idős házaspár, ők normálisak, csak a házibulikat nem preferálják, de egy ilyen házban ki...
Sanszos ez így inkább befektetőket fog érdekelni, akik felújítják és jóval drágábban el tudják majd, ők viszont valószínű jóval olcsóbban megússzák a felújítást, mint egy átlag ember. 15 ért nem merném felrakni, mert félő h körberöhögnek, jelen állapotában, ahogy elnéztem a többi lakást a 13 ideálisabb. Jövőhéten nézi meg egy ingatlanos talán ő mond vmi bíztatót. Én anno max egy 7 millióra gondoltam volna, h annyit érhet így, de nézem a hírdetéseket, mocskos mód drágák a lakások a Rádayban még a tökig lecsupaszítottak is. Ezért is vagyok kiváncsi nagyon h mennyit érhet valójában. De így látatlanban akár érhet ennyit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!