Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lefoglalóztam kereskedésben...

Lefoglalóztam kereskedésben egy autót, mi tart nekik 5-6 munkanapba?

Figyelt kérdés

Tehát lefoglalóztam egy autót, intézik az átiratást meg mindent, azt mondták 5-6 munkanap és hívnak aztán akkor kell kicsengetnem a maradék kp-t.

Mi tart 5-6 munkanapon át? +már 2 napja nincs a kereskedésben a kocsi, minden nap elsétálok a park mellett, és egyszerűen nincs ott, na de akkor hol van?

2016. ápr. 22. 08:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
72%

Már ne is haragudj, de a nepper csakis arra vár, hogy a kérdező vagy bármelyik másik vevő bebattyogjon és megvegyen egy kocsit - azért van ott!

Az okmányirodába 101%, hogy másnap bármit elintéz a nepper (neki is fontos, hiszen előbb jut a pénzéhez! - illetve már elég régen elég flottul megy /legalábbis mifelénk/, magánszemély is elintéz bármit 24 órán belül ha minden papír rendben van), a műszakira meg leginkább már csak fotózni viszik oda a nepperek a kocsit, uszkve 3 perc alatt végeznek, bármilyen roncsot áttolnak

2016. ápr. 22. 10:46
 12/14 anonim ***** válasza:
72%

Kérdező, nem tudom ilyen területen vagy kereskedő, de a nepperek 90%-a az ügyeskedésből él, messze nem a visszatérő vevőkből!

Visszatérek ugyanis egy étterembe, ha jó volt a kaja, a fodrászhoz, ha ügyesen vágta le a hajam és a Tescoba ha olcsó a csirkefarhát. Sőt, még a következő autóm is Volvo lesz, ha az előzőben túléltem egy tömegkarambolt az M0-on.

Viszont autót nem így keres a nép, hogy a "Józsitól a múltkor is szépet vettem, most is visszamegyek hozzá"...

De összességében azt gondolsz amit akarsz, csak jó tanács, hogy nagyon nagyon alaposan nézd át az autót mielőtt átveszed, nehogy meglepetés érjen...

2016. ápr. 22. 10:48
 13/14 anonim ***** válasza:
48%

Azt autó kereskedői kapcsolatokkal azt tudom mondani hogy kmóra visszatekerés és az ásványi vagy félig ásványi olaj beletöltése hogy szépen halkan járjon a motor trükközés megszokott ebben a szakmában. Nem általánosan de szokása egyeseknek. Ezeket még meghirdetés előtt intézik. Alkatrészeket minek vennének ki belőle? Az felesleges munka. Majdnem minden autóhoz vannak bontott alkatrészek.

Bizományban volt bent az autó? Ez se mindegy. Ha műszakira vagy eredetvizsgálatra kell vinni akkor állhat ott is az autó a vizsgáztató parkolójában aztán majd érte megy valamikor.

A kereskedő sok mással is foglalkozik és lehet hogy így fér bele az idejébe. Egyszerűen megkérdezhetted volna mi történik az 5-6 munkanap alatt.

2016. ápr. 22. 11:09
 14/14 A kérdező kommentje:
Utolsó köszi, amúgy igen megkérdezhettem volna, csak akkor még nem érdekelt, nem voltam még bezsonggva ennyire :)
2016. ápr. 22. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!