Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jó döntést hoztam amikor...

Jó döntést hoztam amikor lefoglalóztam az autót?

Figyelt kérdés
Neten hirdették, elmentem megnézni, mondták, hogy szervizben van mert a klímát megcsinálják mert meleg levegőt fúj meg az egyik fékmunkahengert.Így nem akarják eladni (ezt persze nem reklámozták a hirdetésben).Ezen kívül minden rendben volt az autóval, vezettem és jónak találtam, ezért lefoglalóztam, és ha megcsinálják ezt a két hibáját akkor megveszem.Szerintetek lehet valami nagyobb baja is?Átverhetnek?
2015. jún. 18. 14:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem láttuk az autót így nem tudjuk megmondani.

Én biztos nem vennék úgy hogy az eladó csináltatja meg. Max komoly nemzetközileg is tevékenykedő cégtől. Tehát nem egy neppertől és nem magánszemélytől. Mert tuti hogy a legolcsóbb megoldást választva javítanak ilyenkor, csak, hogy mielőbb elmenjen. Azt meg sokkal jobban értékelem ha megmondja előre mi a baja, nem pedig sunnyog.

De lefoglalóztad úgyhogy már úgyis mindegy

2015. jún. 18. 15:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát linkeld be az autót. De ha foglaló akkor már mindegy jah, mennyit tettél le érte? Ha visszalépsz, azt bukod. Persze ha szar a kocsi, még lehet így is jobban jársz. De muti, had nézzük meg!
2015. jún. 18. 15:23
 3/5 A kérdező kommentje:

Sajnos nem tudom megmutatni mert levették már a foglaló miatt a hirdetést, esetleg ugyan olyat tudok mutatni ha úgy jó lenne.

100 ezer Ft-ot tettem le foglalónak.Utólag belegondolva nem kellett volna, mondtam volna ha kész lesz szóljanak és megnézem újra.

2015. jún. 18. 15:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért baj ha rendberakatják. Az ilyen fajta műszaki problémákat én is rendberakatnám, mert nem szeretném, ha a vevő már a hazaúton nekimenne valaminek pl a hibás fék miatt.

Az hogy valójában jó lesz-e azt mi nem tudhatjuk, soha nem láttuk, nem mi néztük meg, nem mi próbáltuk ki, jósolni sem tudunk.

2015. jún. 18. 17:04
 5/5 anonim ***** válasza:

4-es, való igaz, egy normális világban ez lenne a normális. Vagyis inkább még ez sem. Az én kocsim mindig rendben van, és nem azért csináltatom meg, mert eladom és ott legyen még 200.000 zsebben. Akkor mit kaphatott előtte, hogyan tarthatták karban?

De mindegy is, találgatunk, a kérdező meg már beleugrott. Lehet, hogy bukik, lehet, hógy jál jár, ezt csak ő tudja majd megmondani egy év múlva.

1. voltam

2015. jún. 18. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!