Vettem egy autót lefoglalóztam 450kval de még nincs meg a kocsi és már egy hónap eltelt. Mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
December 23-ig érvényes a foglaló,az autó kereskedésben azt mondták hogy a müszakin bekapott egy ellenőrt és elvitték a papírjait de még nem is hívtak hogy valami lenne a kocsival.2013. dec. 9. 19:02
3/6 anonim válasza:
Amíg nem jár le a foglalóban leírt dátum, nagyjából semmit. Ha lejárt, és az ő hibájukból nem jött létre az adás-vétel, nyertél 900-at, ha jól tudom.
4/6 anonim válasza:
Örülj neki. Ha dec 23-ig nem tudják neked átadni az autót akkor 1 hónap alatt kerestél 450K-t, ami nem rossz pénz. Ugyanis ilyenkor neked visszajár a foglaló + még 450K.
5/6 anonim válasza:
Hát, járni jár, de ha nem adják? Akkor marad a "szopás" ! Bíróság, herce-hurca, de lóvé, fikarcnyi sem !
6/6 A kérdező kommentje:
de így átverni az embert,én nem értem
2013. dec. 10. 18:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!