Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lefoglalóztam kereskedésben...

Lefoglalóztam kereskedésben egy autót, mi tart nekik 5-6 munkanapba?

Figyelt kérdés

Tehát lefoglalóztam egy autót, intézik az átiratást meg mindent, azt mondták 5-6 munkanap és hívnak aztán akkor kell kicsengetnem a maradék kp-t.

Mi tart 5-6 munkanapon át? +már 2 napja nincs a kereskedésben a kocsi, minden nap elsétálok a park mellett, és egyszerűen nincs ott, na de akkor hol van?

2016. ápr. 22. 08:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
ÁtnézetiK?
2016. ápr. 22. 08:45
 2/14 anonim ***** válasza:
46%
Szólnak a haveroknak, hogy egy madár már biztos hogy megveszi az autót így akinek kell valami használható alkatrész belőle, cserélje ki az ő vackára. Sajnos tapasztalat... A kipróbálás után lehetőleg azonnal el kell(ett volna) hozni az autót.
2016. ápr. 22. 09:10
 3/14 anonim ***** válasza:
Ja, meg az is lehet hogy befogták "ügyintézői autónak".
2016. ápr. 22. 09:18
 4/14 A kérdező kommentje:
Valószínű... -.-
2016. ápr. 22. 09:45
 5/14 TheCruve ***** válasza:
bemész és megkérdezed... lehet vitték eredetiségvizsgálatra meg műszakivizsgára..
2016. ápr. 22. 10:16
 6/14 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül kell általánosítani abból, ha páran nem elég körültekintően vásároltak.

Lehet egy prózai oka is.

Nem arra vár minden közreműködő fél, hogy te megvedd a kocsit. Nyilván van dolguk más is bőven. Ezért a klasszikus dolog, kellene egy eredetvizsga? Hozd el holnap, vagy holnapután. Át kell iratni? Holnapra van időpont, vagy holnaputánra. Máris letelt az 5-6 nap kétharmada

2016. ápr. 22. 10:23
 7/14 anonim ***** válasza:
50%

eredetiség és műszaki vizsga egy délután a kettő...

Ilyenkor nagyon is jellemző, hogy minden használható dolgot vagy kilopnak belőle vagy kicserélik xarabbra.

Kolléga ugyan így járt, vett a fiának egy kocsit, tök jó állapotban volt mikor lefoglalózták. Egy hét múlva mikor elhozta a gyerek (itt volt a nagy hiba, hogy egyedül ment érte a fiatal srác, meg se nézte mert örült a vasnak mint majom a farkának)

- A jó gumi kopott xar volt

- A szép bőr kormányból műanyag kopott xar lett

- Az óracsoportot kicserélték egy olyanra, amiben a digi kijelző pixelhibás egy csíkban

- a váltókart + váltószoknyát kicserélték egy szakadsz xarra

Azt meg csak az isten tudja, hogy alkatrészből mit loptak ki és cserélték ki olyanra, ami már a végét járja...

Szóval a nepper még rosszabb, mint a taxis, ha megvetted az autót azonnal el kell hozni!

2016. ápr. 22. 10:27
 8/14 anonim ***** válasza:

# 6

Na majd pont egy neppernek nincs meg az összes bejáratott kapcsolata a műszakin, az ocsmányirodába...

2016. ápr. 22. 10:28
 9/14 anonim ***** válasza:

Persze, hogy megvan a kapcsolata, de bármilyen hihetetlen még mindig, nem arra vára nepper, a vizsgaállomás, az okmányiroda, hogy a kérdező bebattyogjon és kiválassza a kocsiját.

(Egyébként, meg aki kétes kereskedőtől vásárol, megérdemli. Nem kell nekik 6 nap átszerelni ha át akarják)

2016. ápr. 22. 10:39
 10/14 A kérdező kommentje:
Minden kereskedő a visszatérő és a tovább ajánló vásárlókból él... Tudom mert én is az vagyok... Szóval le lehet állni az összeskü és elméletekkel... Ok mindig van 1-1 ügyeskedő kis sza*rházi mindenhol, de a város egyik legnagyobb legjobban menő autókereskedése nem fog így ügyeskedni... 2 pillanat alatt terjednek el az ilyen dolgok és milliókat buknak évente egy egy rossz véleménnyel...
2016. ápr. 22. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!