Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vennétek még E39 BMW-t, h nem...

Vennétek még E39 BMW-t, h nem akkor ennyiből mit?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 21. 22:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
31%

Mennyibol...?

Egyebkent inkabb megbizhato es olcson fenntarthatot, mint egy benzintemeto 'bomost', ami a suttyok csodalatanak kivivasan tul semmire nem jo, mert Budapesttol Debrecenig megeszi a fizetesedet benzinben meg olajban (+ javittatasban).

2016. ápr. 21. 23:32
 2/14 anonim ***** válasza:
90%
Ennyi az mennyi? Egy értelmes E39 már csak drágulni fog, a maradék meg úgy is roncs.
2016. ápr. 22. 00:23
 3/14 anonim ***** válasza:
40%

Ha neked suttyók úgy látszik azok akik értenek az autókhoz és nagy autórajongók akkor igazad van de ők nem csak egy jobb régebbi bmwért vannak oda hanem bármilyen jó autóért. Nekik mindegy mennyit fogyaszt. Ismerek olyat akinek olyan amerikai autója van csak szórakozásból hogy be se mernéd indítani nehogy alapjáraton megegyen annyit amennyit az autód megenne egy Budapest és Nyíregy távon.

Nem tudni mennyiből. Biztos vannak még jó E39ek de azok amik jól vannak már nem olcsók. Egy olyan E39 helyett ami már rosszul van, inkább egy Opel vagy Audi vagy Vw.

2016. ápr. 22. 00:41
 4/14 anonim ***** válasza:
34%
Hármas, azért azt látni kellene, hogy az országban futó E39-et 90%a kb, az első válaszoló által említett kategória
2016. ápr. 22. 07:55
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
Milyen kategória? Csak annyit írt az autóról hogy sokat fogyaszt. Ebben igaza van mert a legtöbb E39 nagy motorú. Egy 25i vagy 30i is kiesz a vagyonodból ha elszámoltad magadat a vásárlásával. Ezt vették ezt szeretik legyen az ő problemjük. Azt hogy ki mennyire suttyó azt hagyjuk mert a suttyók szokták sértegetni a bmwseket és nem fordítva mert bmwstől eddig csak más autót szidni hallottam. Ezt tisztelem bennük. De Audistól Volvóstól már hallottam szidni a bmwseket és alfázókat de úgy hogy még a nyála is fröcsögött és meg kellett mosdani utána. Még az Alfa Romeósokkal értik meg jól magukat a bmwsek mert ugyanúgy viszonyulnak az autójukhoz.
2016. ápr. 22. 09:40
 6/14 anonim ***** válasza:
33%

Az a kategória amikor megveszik felvágni a hulladékot egy rípusból, fenntartani, javíttatni nem tudják. Szerintem egyértelmű.

A második felében mit akartál mondani? A BMWs szidja a többit, az Audis szidja a többit és az Alfás is? most akkor mi a különbség? Ja hogy semmi?

Megértem ha BMWs vagy és sérti az önérzeted, de ha te nem tartozol a fent említett többségbe akkor szard le. Én is ezt teszem amikor a TDI-t fikázzák

2016. ápr. 22. 10:18
 7/14 anonim ***** válasza:
0%

Ha nem vagy elég okos ne találgass. A szöveget se tudtad értelmezni. Az már igaz tábla készülékről írok ezért hiányoznak írásjelek de a szöveg világos.

A szidásról csak annyit hogy van aki nem az autót támadja hanem személyeskedik. Na az a suttyó. Ugyanezt csinálod. Általánosítasz is.

Egy másik válaszban amit megtalálhatsz a pözsót és a pözsósokat védem. Ez már biztosan feldolgozási hibát fog jelezni a kis agyadban. De szívesen segítek ezt is értelmezni neked.

2016. ápr. 22. 10:40
 8/14 anonim ***** válasza:
Vissza pofátlankodok még. Nem mondtam hogy bmwt vegyen mert vehetne mást és írta nyitott is másra. Vehetne Accordot azt is tudom ajánlani és még megbízhatóbb.
2016. ápr. 22. 10:56
 9/14 anonim ***** válasza:
49%

Ja, hogy lusta vagy normálisan írni és az én hibám?:)

Egyébként te személyeskedtél...

2016. ápr. 22. 11:13
 10/14 anonim ***** válasza:

Az lehet de személyeskedésre már személyeskedéssel lehet válaszolni. Alapból nem ezt teszem. Ha bajom van egy autóval akkor azt leirom hogy mik a hibái vagy miért nem tetszik, de nem az embereket szekálom mert mindenki másmilyen és más okból vesz autót és fajtát szeret.

Ez nem lustaság hanem ilyen rossz a szövegbevitel. Mindig visszakapcsol a prediktiv bevitel azzal is meg kell küzdeni. Olyan dolgokat kitalál nekem hogy csak nézem hogy honnan jön az a sok hülyeség és miből gondolja a rendszer hogy én azt akartam írni amit ajánl. Néha azért eltalálja. Egyszer biztos meg tudják majd csinálni használhatóra.

2016. ápr. 22. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!