Yamaha DT 125 R miért nem működik a hátsó fékem?
Ha mindaz igaz, amit írtál (pl. "Nem levegős a rendszer."), akkor értelemszerűen a maradék lehetőség, hogy a fékbetét megszorul idő előtt annyira, hogy még a hidraulika sem tudja átnyomni. Tehát szétszed, megnézi, hogy a betétek könnyen járjanak, összerak, de, ha így sem, akkor a fenti állításokat ellenőrizd mégegyszer.
Ugye úgy nem levegős, hogy légtelenítésnél a levegőnek egyenes útja volt mindenhonnan felfelé, a légtelenítőhöz...?
Köszönöm szépen a válaszod!
Húha elég hülye vagyok ezekhez a fékekhez, sőt nagyon hülye. Az utóbbi kérdésedet nem egészen értem. Feltöltöttem a tartályt, rátettem a kupakot, hátul kitekertem a légtelenítőcsavart(ami utólag lett maszekolva egy 8 as csavarból) és elkezdtem nyomkodni, addig amíg nem levegő jött és levegős olaj hanem csak szimplán olaj. De ha jól értem akkor a kupakot nem kellet volna letekernem, ugye? :S Mondjuk logikus is , arra is tud távozni levegő, vagy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!