Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hány millióig érdemes autót...

Hány millióig érdemes autót venni? Mi az autó feladata?

Figyelt kérdés
Én mindig is úgy voltam,hogy új autót vagy használtat 2-3 milliónál többért nem érdemes venni,de vajon mennyi a max ár szerintetek amennyiért érdemes venni autót ? Második kérdés mi az autó feladata kérdésemre a válasz : Elvigyen A-ból B-be ,de javítsatok ki ha tévedek ,de szerintem egy járműnek csak ennyi a haszna :D

2016. ápr. 16. 16:11
1 2
 11/14 anonim válasza:
0%
Nem hazudok, de itt csak csórók vannak azért pontoztak le. Azért örülnél ha annyid lenne mint nekünk hidd el:)
2016. ápr. 18. 14:04
 12/14 anonim válasza:
0%
Sok pénzünk van ezért gondolom máshogy de csak a kérdésedre válaszoltam. Legközelebb írd ki hogy csak csórók írjanak.
2016. ápr. 18. 14:05
 13/14 anonim ***** válasza:

Én személy szerint azért pontoztalak le, mert nagyképű vagy. Nincs semmi baj azzal, hogy valakinek sok pénze van, de nem kell azon semmit sem reklámozni. Akár a homlokodra is tetoválhatnád, hogy gazdag vagy, akkor mindenki tudná.

A fogalmazásodból ítélve meg a pénzetekből semmi sem a tiéd, max a szüleidé.

Az öreg, olcsó autók meg klasszikusok, és megvan a maga hangulatuk, és akinek tényleg nem arra kell az autó, hogy A-ból B-be elvigyen, az tudja értékelni az ilyen autókat is.

Vehetnék 20 millióért is első autót, de mire megyek vele. A legtöbb ismerősöm olcsóbb autóval jár, szóval így is kitűnök a 2 milliósommal. Később veszek drágábbat én is, de nem azért fogom megvenni, hogy mindenki lássa, hogy én ilyen gazdag vagyok, hanem azért, mert tetszik, és szeretem vezetni. Ha meg neked azért kell egy autó, hogy "komolyabbnak tűnj", akkor sok sikert hozzá.

2016. ápr. 18. 17:15
 14/14 anonim ***** válasza:
Az én limitem a fél éves jövedelmem, amiért autót vennék. Legutóbbi 4 millióba került, azért veszek ennyiért, hogy a nem kevés munka közben, amit elvégzek, motiváljam magam, ne fásuljak bele. Időnként meglepem magam ezzel- azzal. Egy óra, TV ilyenek.
2016. ápr. 18. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!