Hány millióig érdemes autót venni? Mi az autó feladata?
Én személy szerint azért pontoztalak le, mert nagyképű vagy. Nincs semmi baj azzal, hogy valakinek sok pénze van, de nem kell azon semmit sem reklámozni. Akár a homlokodra is tetoválhatnád, hogy gazdag vagy, akkor mindenki tudná.
A fogalmazásodból ítélve meg a pénzetekből semmi sem a tiéd, max a szüleidé.
Az öreg, olcsó autók meg klasszikusok, és megvan a maga hangulatuk, és akinek tényleg nem arra kell az autó, hogy A-ból B-be elvigyen, az tudja értékelni az ilyen autókat is.
Vehetnék 20 millióért is első autót, de mire megyek vele. A legtöbb ismerősöm olcsóbb autóval jár, szóval így is kitűnök a 2 milliósommal. Később veszek drágábbat én is, de nem azért fogom megvenni, hogy mindenki lássa, hogy én ilyen gazdag vagyok, hanem azért, mert tetszik, és szeretem vezetni. Ha meg neked azért kell egy autó, hogy "komolyabbnak tűnj", akkor sok sikert hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!