Hogyan kell frekvenciát beállítani 2001-es évjáratú Renault Thalia autóban?
Vettem hozzá egy fm transzmittert,de mivel nem tudok üres frekvenciát találni neki,ezért nem tudom használni.Mindenhogy próbáltam már,de sehogy se engedi,hogy manuálisan lépegessek a frekvenciák között.Hogyan tudnám ezt meg tenni?Valami megoldás biztosan van rá.
Előre köszi a válaszokért!
Beallitod a transzmittert, aztan a kereso automatikusan megtalalja a jelerosseg alapjan.
Persze ures frekvenciat muszaj lesz talalnod, de ezt akar masik radion is vegezheted.
Ugye ez a Philips rádió van benne?
A kormányvezérlőn ha az alsó gombot, vagy a rádión a tuner gombot nyomkodod, akkor fogod látni a kijelzőn, hogy alul három felirat váltakozik:
Tuner list, tuner preset, tuner manu. Válaszd ki a Tuner manu állást, és ilyenkor a jobb-bal gombokkal, vagy a kormányvezérlő tekerőgombjával tudsz hangolni, majd valamelyik memória gomb hosszú nyomásával eltárolni. Ha a menüben (SRC gomb hosszan nyomva) a manuális keresés van beállítva, akkor a megfelelő frekire kell tekergetni, ha automata keresés van, akkor gombnyomásra vagy tekerésre a következő adóig hangol.
Majdnem ugyanilyen csak nem lemezt lehet bele helyezni hanem kazettát,de amúgy teljesen ugyanaz.Kérdésem az lenne,hogy melyik a memória gomb?
Köszönöm a válaszod holnap mindenesetre kipróbálom a leírásod alapján is.Mindenkinek járt a zöld kéz!
Melyik a memória gomb?
A nagy gombok középen 1-6-ig számozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!