Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki Ignis vagy Renault...

Suzuki Ignis vagy Renault Thalia? Melyiket vegyem?

Figyelt kérdés
Csak benzinest. Tavasszal cserélem le a régi Swiftet. Kinőttem és kicsi. 600 ezrem lesz kocsira kb nevre írással. Nem villogni szeretnék. Kinőttem a hülyegyerek korból.25\F
2015. dec. 28. 13:18
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Én Suzukira szavaznék, mert olcsóbb az alkatrész ha valami gáz van.
2015. dec. 28. 13:20
 2/18 tothp ***** válasza:
És jellemzően kevesebb a gáz egy ignissel. Bár alig nagyobb, mint egy swift. (ha ez szempont)
2015. dec. 28. 13:26
 3/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:) 3ajtos régi swiftem van. És a lábam már nem fér benne rendesen. 187cm vagyok :)Nekem dolgozni, horgászni jarni és a-b be kell autó csak.
2015. dec. 28. 14:16
 4/18 anonim ***** válasza:
0%

mindkettő ronda.

ignis jó mert magas

thalia jó mert nagy a csomagtartó

thalia 1.4 16v tartja a lépést az ignissel + m3 emelkedőn is képes felmenni a ignis már nem.

autópályán ignis pörög mint állat hangos és 9-10 litert eszik a rövid váltó miatt

thalia 1.4 8 literből megoldja a pálya kérdést

80-90 es tempónál nincs nagy különbség köztük talán az ignis jobban ugrik a rövid váltó miatt.

ha még klímázni is akarsz akkor 1.4 reanult

2015. dec. 28. 14:57
 5/18 anonim ***** válasza:
0%
Renault vedd, mégiscsak jobb autó. Meg nem is egy kategória, az Ignis aránytalanul magas autó, kanyarban fel is borulna szerintem.
2015. dec. 28. 15:00
 6/18 anonim ***** válasza:
72%

"És a lábam már nem fér benne rendesen. "

-Te 25 évesen még növésbenvagy?xD

Elmondom neked egy thaliaban kisebb hely lesz a lábadnak mint a Swiftben

Ignác jóválasztás lenne egy halásznak,magasabb+pakolható+megbízható-meg aztán a thalia az egy török fos,sok a gond vele

2015. dec. 28. 15:01
 7/18 A kérdező kommentje:
2 éve vettem a kis Swiftet, akkor még kisebb voltam:) A Suzuki felé húz a szívem. Mert a motorjuknak lelke van. És bár soha nem érdekeltek a külsőségek, azért az Ignis nekem kicsit ferfiasabb. Nagyon szépen köszönöm a segítséget minden kommentet írónak!:)
2015. dec. 28. 18:55
 8/18 anonim ***** válasza:
Egyértelműen Ignis. Azon túl, hogy szerintem egész tágas belül, nem egy kényelmes darab, de megbízható, abszolút élhető autó, kopó alkatrészeken kívül más bajod nem lesz vele. Oké, hogy a Thalia-nak nagy a csomagtartója, de az Ignisben meg ledöntöd a hátsó üléseket és gyakorlatilag van egy raktered. Meg aztán a tavakhoz sem tükörsima aszfalt út vezet többnyire, oda meg főleg jobb lesz az Ignis.
2015. dec. 28. 21:14
 9/18 anonim ***** válasza:
Ja és aki azt mondja, hogy az Ignis pályán 10 litert eszik, a Thalia meg 8at, az még nem látott autót közelről, vagy életében nem kapcsolt 3as fölé.
2015. dec. 28. 21:15
 10/18 anonim ***** válasza:
0%

az ignis végsebessége 160 folyamatos padlón szerinted mennyit eszik ? münchen-ig megragadna a motor.

aki meg 110 el jár ne menjen pályára.

ignis padló = 1.4 16V utazó sebesseg

2015. dec. 28. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!