Suzuki Ignis vagy Renault Thalia? Melyiket vegyem?
Én Suzukira szavaznék, mert olcsóbb az alkatrész ha valami gáz van.
2015. dec. 28. 13:20
És jellemzően kevesebb a gáz egy ignissel. Bár alig nagyobb, mint egy swift. (ha ez szempont)
2015. dec. 28. 13:26
3/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:) 3ajtos régi swiftem van. És a lábam már nem fér benne rendesen. 187cm vagyok :)Nekem dolgozni, horgászni jarni és a-b be kell autó csak.
mindkettő ronda.
ignis jó mert magas
thalia jó mert nagy a csomagtartó
thalia 1.4 16v tartja a lépést az ignissel + m3 emelkedőn is képes felmenni a ignis már nem.
autópályán ignis pörög mint állat hangos és 9-10 litert eszik a rövid váltó miatt
thalia 1.4 8 literből megoldja a pálya kérdést
80-90 es tempónál nincs nagy különbség köztük talán az ignis jobban ugrik a rövid váltó miatt.
ha még klímázni is akarsz akkor 1.4 reanult
2015. dec. 28. 14:57
Renault vedd, mégiscsak jobb autó. Meg nem is egy kategória, az Ignis aránytalanul magas autó, kanyarban fel is borulna szerintem.
2015. dec. 28. 15:00
"És a lábam már nem fér benne rendesen. "
-Te 25 évesen még növésbenvagy?xD
Elmondom neked egy thaliaban kisebb hely lesz a lábadnak mint a Swiftben
Ignác jóválasztás lenne egy halásznak,magasabb+pakolható+megbízható-meg aztán a thalia az egy török fos,sok a gond vele
2015. dec. 28. 15:01
7/18 A kérdező kommentje:
2 éve vettem a kis Swiftet, akkor még kisebb voltam:) A Suzuki felé húz a szívem. Mert a motorjuknak lelke van. És bár soha nem érdekeltek a külsőségek, azért az Ignis nekem kicsit ferfiasabb. Nagyon szépen köszönöm a segítséget minden kommentet írónak!:)
Egyértelműen Ignis. Azon túl, hogy szerintem egész tágas belül, nem egy kényelmes darab, de megbízható, abszolút élhető autó, kopó alkatrészeken kívül más bajod nem lesz vele. Oké, hogy a Thalia-nak nagy a csomagtartója, de az Ignisben meg ledöntöd a hátsó üléseket és gyakorlatilag van egy raktered. Meg aztán a tavakhoz sem tükörsima aszfalt út vezet többnyire, oda meg főleg jobb lesz az Ignis.
2015. dec. 28. 21:14
Ja és aki azt mondja, hogy az Ignis pályán 10 litert eszik, a Thalia meg 8at, az még nem látott autót közelről, vagy életében nem kapcsolt 3as fölé.
2015. dec. 28. 21:15
az ignis végsebessége 160 folyamatos padlón szerinted mennyit eszik ? münchen-ig megragadna a motor.
aki meg 110 el jár ne menjen pályára.
ignis padló = 1.4 16V utazó sebesseg
2015. dec. 28. 21:23
Kapcsolódó kérdések: