Mex11 kérdése:
Hogyan váltsunk sebességet?
Figyelt kérdés
Kinyomjuk a kuplungot, váltunk, felengedjük a kuplungot és úgy gáz, vagy ahogy engedjük fel a kuplungot úgy már közben is adjuk a gázt?
Engem az oktató úgy tanított, hogy gázt csak akkor adunk ha már teljesen felengedtük a kuplungot. Ezt így kell tényleg, vagy mehet közbe a gáz, ahogy engedjük fel a kuplungot? Mert mások így mondják.
2016. ápr. 16. 14:11
1/3 anonim válasza:
Igen. Vagy így vagy úgy, helyzettől függ. Pl ha nagyon lassan akarok indulni, mert pl párhuzamosan parkolok akkor nyilván nem fogok padlógázt nyomni, míg dombon indulásnál nyilván adom a gázt hoyg ne fulladjon le a kocsi. Egyébként józan paraszti ész, nem tudom mit nem értesz rajta.
2/3 anonim válasza:
Engem is így tanítottak dízeles kocsin,de most benzinesen már párhuzamosan csinálom a kettőt,főleg,akkor ha nincs előttem senki és lehet haladni.
3/3 anonim válasza:
Helyzettől és autótól függ. Autók közt is van különbség melyik mennyire érzékeny ilyen téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!