Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért dobja ki az ötödik...

Miért dobja ki az ötödik sebességet az autóm nagy sebességnél?

Figyelt kérdés
Autópályán vettem észre, nem egyfolytában, csak néha néha kidobja az 5. sebességet üresbe 110 km/h sebesség körül. Egy 17 éves Renault Megane 1.4 ről beszélek!

2016. márc. 15. 16:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Váltó el van kopva, meg kéne nézni, hogy ha kicsit leengedsz a váltóolajból, akkor milyen színe van, szerintem hiányzik egy fog az 5-ről.
2016. márc. 15. 17:31
 2/4 A kérdező kommentje:
Hűha, nő vagyok, ilyenekhez nem értek, de komoly baja lehet?
2016. márc. 15. 17:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha ez a baja, akkor igen, ez egy komolyabb bajnak számít.
2016. márc. 15. 18:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! Az lessz a baja. Sajnos sokan elfelejtenek váltó olaját cserélni és akkor jönnek a problémák mert többen használják a kocsit mindenki másképp vezet és így máskép is kopik a váltó.Ez egy tipikus meghibásodás az öreg autóknál amik sokat járnak autópályán mert akkor az 5-ös van terhelve többet és elkopik, javítani lehet de nem fogják csak cserélni az egészet.
2016. márc. 16. 02:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!