Motortartó bak hiba esetén bizonyos sebességnél is remeghet az autó?
Szóval a gond hogy 80-100-ig remeg a kocsi, 3.-ban ha addig felpörgetem olyan hangot hallok mintha kopogva ütne is közben, 4-5. sebességben inkább a remegést érzem. Meg ha úgy indulok hogy 1 szépen de alacsony szóval 2 ezres fordulatszám alatt kettesbe teszem akkor eléggé le esik a fordulat és olyankor is remegés érződik de csak pár pillanatra.
Az autó Opel corsa c 1.2
Hát lehet a gumibaktól is.
De lehet kerékagycsapágy is.Nekem pl ez okozta a remegést.
De ha kikotyogósodik a kormányműved, az is ad egy kis szabad mozgást a kerekeknek, ami miatt beremeghet az autó. Ezt az utóbbi két esetet könnyen ellenőrizheted ha megemeled az autó elejét és megrángatod a kerekeket :)
Elég sanszos hogy valamelyik gumiban lesz a hiba.
Én is jártam így,100-nál remegett,30-nál meg riszálta a seggét mint egy vizsla..Szálszakadásos volt a gumim.
#3as hulyebb a seggemnel is!!! Kinyomom a kuplungpedalt kuplungozas után es központba all a tarcsa alapjaraton az elso kinyomaskor mikor oldva van!!!
Igen lehet a bak! 1X egy renaulton szemre 100% jónak tunt a bak de a tobbi cucc aránylag új volt az meg öreg, csere után jo lett!
Pedig a műhelybe senki nem merte biztosra rossznak mondani azt a bakot.
Amugymeg bármelyik szilent,gombfej,csapagy,bak,stb. Lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!