Az volna a kérdés hogy bizonyos autó típusoknak a teljesítmény grafikonját hol tudom megnézni megnézni egy bizonyos típus a BMW E46 318 érdekelne?
Szerintem felesleges volt kiemelni csak a típust, mert egy bizonyos széria több motorral is készül. Az E46 318i-ből van 118Le/180Nm (a facelift előtti) és 143Le/200Nm (a faceliftes) és háromféle motorkód is. A többi autóból még ennyi konkrétumot sem írtál.
A google kidob egy rakás grafikont, csak válogatni kell:
Milyen célból érdekel? Vásárlás, vagy tuning műhelyt nyitnál?
Igazából kb. annyit tud a 320i, mint a faceliftes 318i. Vannak különbségek, nem csak a hengerszám, de most ahogy látom, a lényeg, hogy a 318-as kevesebbet fogyaszt.
Ha már szóba jött az Audi 1.8T, én azt választanám. Én ellenkezőleg érzem, elég jó móka, ha hamar jön a nyomaték, a gyűrődést bírja hosszú távon is, mert erre tervezték. Egy kicsit jobban is lehet tuningolni a turbós motort. A BMW motorjai is jók, az 1.8T is egy nagyon bevált, keresett motor. BMW-ből inkább egy kései E36-ot lenne érdemesebb keresni. Minden szempontból olcsóbb, mint az E46, a fogyasztása pedig kb. ugyanaz. Az E36-nak is van olyan 318-as motorváltozata, amely 140 lóerős, ez a 318is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!