Régebbi prémium (2000-2005) vagy inkább újabb, de népautót? (2008-)
Autót szeretnék venni jövőre. Max 2 millióig milyet ajánlanátok vennétek ? Márka/ típus megjelöléssel.
23f
Nekem egy E90-es 3-as BMW-m van nem is egy hú de nagy durranás prémium szinten. Ebben a hónapban 300 ezret költöttem rá, és nem is ment tönkre semmi extra, csak kopó alkatrészek, meg bejátszott egy szélvédőcsere, ami persze esőérzékelős így nem 20 rongy volt okosba...
Ez szerintem jó kiindulási alap, hogy eldöntsd neked belefér e.
(Annyit hozzáfűzők, hogy én a lehetőségekhez mérten a legjobb minőségű alkatrészeket vettem, vagy vetettem hozzá)
Viszont, hogy valami pozitívot is írjak, oda nem adnám a BMW-et egy fiatalabb "népautóért"
Sok kocsit vezettem már, de nem véletlenül drágábbak, főleg a német trió autói. Egyszerűen minden tekintetben jobbak, itt viszont megfizeted javításánál a prémium árát.
Ahogy látom lassan egy kicsit komolyabb új Opel-t vagy Ford-ot sem lesz sokkal olcsóbb javíttatani mint egy Audi-t vagy BMW-t!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!