Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Motor vagy autó először?

Motor vagy autó először?

Figyelt kérdés

Mindig is nagy álmom volt, hogy motorozzak.

Tavaly le is tettem a korlátlan motoros jogsit, és mostanra összegyűlt annyi pénzem, hogy tudnék venni magamnak egy használt motort.

Viszont, ha tennék még hozzá egy keveset akkor abból már egy normálisabb autót is tudnék venni.

Tudom, nem hasonlítható össze sem a két jármű, sem a vezetés élménye.

Ti melyiket választanátok ?

2016. ápr. 15. 15:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A motort választanám, kivéve, ha kell autó.

Nekünk a párommal sokkal előbb volt motor, nekem máig nincs autóra jogsim s nem is vonz, de majd leteszem, ha kell.

A motorok sokkal többe kerültek, mint az autó, de mindhárom jármű megadja nekünk azt, ami miatt vettük őket :)

A páromnak 70 km-ről bejáráshoz kellett jármű, erre nagyon jó volt a motor, nagyon élvezte. Ez nem sokat változott, máig a motort használja, ha nincs szükség a nagyobb csomagtérre s nem nagyon rossz az idő. Pl. télen is inkább motorozik, mint autózik, ha nem fagy és száraz az út.

Nekünk ma már kell autó, de van, aki megvan nélküle, a motor viszont hobbi számára. Annak nyilván a motor a jó választás.

2016. ápr. 15. 16:02
 2/5 anonim ***** válasza:
79%
Én egy éves B-s jogsival megcsináltam az A2-őt, és vettem egy motort. Autóm nem volt soha, egyáltalán nem élvezem vezetni. A motorom én vagyok, arra megy és azt csinálja amit és ahogy akarom. Tényleg a végtelen szabadság érzése számomra. Aztán bónusz, hogy a pesti dugókon rögöhve átmegyek, míg a nagy kényelmes autókban ülők még legalább tíz percet várnak majd a következő zöld lámpáig. Én nem bántam meg a motort :)
2016. ápr. 15. 19:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Auto praktikusabb ha elsőt kell választani.
2016. ápr. 15. 20:01
 4/5 anonim ***** válasza:
75%

Motor nagyobb elmeny en is azt vettem eloszor es nem is bantam meg de az auto nagysagrendekkel praktikusabb meg nyaron is. 50°-ban kabatban ulni a pirosnal belvarosban eleg kemeny es maceras barmit magaddal cipelni a kocsiba meg csak bedobod.

Esetleg vegyel egy olcsobb autot es egy kis penzt tegyel el amihez meg gyujtesz es lesz par ev mulva motor is.

2016. ápr. 15. 20:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, erre azt hiszem még aludnom kell egy párat :)
2016. ápr. 15. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!