Hogyan tudnék venni egy BMW F10 et úgy, hogy ne vagy csak minimálisat bukjak rajta?
Szerintem az egyetlen módszer az lenne, hogy olyat keresel, amit az első tulajdonosa hirdet, akit nem érdekel a pénz és lealkudod az autót 1-1,5 millió forinttal is. Nem mondom, hogy nagy esély van rá, de hátha szerencséd lesz!
Szerintem lehetséges... mivel ők kb 3x ennyiért vették pár éve, ahhoz képest mi az a 1,5 millió...? :D nekem az egyik rokonom kifogott egy ilyen tulajt és lealkudta az autó árának a 40 %-át! Mondjuk az egy 1,5 milliós autó volt.
Csak legyen nálad az összeg kp-ban vagy utalásra készen, -nem tudom, hogy ekkora összegnél mi a megszokott fizetési módszer magánszemélyek közt. Aztán, ha sikerül ,(mondjuk véleményem szerint 10 első tulaj magánszemély közül minimum 1 odaadna ennyi engedménnyel egy ilyen bmw-t) akkor használod egy ideig és, ha szerencséd van, akkor el is tudod adni rendes áron, így legalább az átírás összege fedeződik, sőt akár keresel is vele.
Nem azt mondtam, hogy logikus, hanem azt, hogy lehetséges. És az 1-1,5 millió sem egyenlő 2 millióval, szép is lenne...
Szerintem pedig igenis van olyan tulaj, aki elengedne ennyit lazán, annyira nem érdekli a pénz. A legtöbben különben is kereskedésbe viszik eladni őket és nem hiszem, hogy ott sokkal többet adnának érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!