Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan tudnék venni egy BMW...

Hogyan tudnék venni egy BMW F10 et úgy, hogy ne vagy csak minimálisat bukjak rajta?

Figyelt kérdés
Van 2 autónk amik keveset futottak, megbízhatóak. Használt autókhoz nem értünk mert sosem vettünk még. Viszont van olyan 5-6 milliónk amit el tudnánk költeni autóra. Ha vennénk egy BMW F10 est (2010 eset) és megtartanánk biztos buknánk rajta. Az autó nagyon tetszik viszont bukni nem akarok. Van mód rá, hogy csak rövid ideig tartsuk meg egy kicsit élvezzük és aztán a vételáráért (kb) azonos áron eladjuk? Vagy lenne bármi más ötlet erre a célra a bérlésen kívül (drága).

2016. ápr. 14. 16:10
 1/8 anonim ***** válasza:
mondjuk fogod a pénzed rá, veszel rajta államkötvényt, és a kamataiból ha kedved támad rá, bérelsz egyet két napra
2016. ápr. 14. 16:13
 2/8 anonim ***** válasza:
49%
Persze van ilyen módszer, h az ember ne v csak minimálisat bukjon rajt, csak senki nem ismeri. Idiot, right?
2016. ápr. 14. 16:37
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem az egyetlen módszer az lenne, hogy olyat keresel, amit az első tulajdonosa hirdet, akit nem érdekel a pénz és lealkudod az autót 1-1,5 millió forinttal is. Nem mondom, hogy nagy esély van rá, de hátha szerencséd lesz!

Szerintem lehetséges... mivel ők kb 3x ennyiért vették pár éve, ahhoz képest mi az a 1,5 millió...? :D nekem az egyik rokonom kifogott egy ilyen tulajt és lealkudta az autó árának a 40 %-át! Mondjuk az egy 1,5 milliós autó volt.

Csak legyen nálad az összeg kp-ban vagy utalásra készen, -nem tudom, hogy ekkora összegnél mi a megszokott fizetési módszer magánszemélyek közt. Aztán, ha sikerül ,(mondjuk véleményem szerint 10 első tulaj magánszemély közül minimum 1 odaadna ennyi engedménnyel egy ilyen bmw-t) akkor használod egy ideig és, ha szerencséd van, akkor el is tudod adni rendes áron, így legalább az átírás összege fedeződik, sőt akár keresel is vele.

2016. ápr. 14. 17:13
 4/8 anonim ***** válasza:
33%
Persze egy 5-6 milliós autónál tök logikus 2 millás alku, örülj ha egy 300-500E körüli összeget nagy alkudozások árán le tudsz csípni belőle.
2016. ápr. 14. 17:21
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

Nem azt mondtam, hogy logikus, hanem azt, hogy lehetséges. És az 1-1,5 millió sem egyenlő 2 millióval, szép is lenne...

Szerintem pedig igenis van olyan tulaj, aki elengedne ennyit lazán, annyira nem érdekli a pénz. A legtöbben különben is kereskedésbe viszik eladni őket és nem hiszem, hogy ott sokkal többet adnának érte.

2016. ápr. 14. 17:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha a bérlés drága akkor a kocsivétel nem? Mert hogy bukás nélkül nem elhet továbbadni az is tuti. Már alapból ha több tulaj volt, sokkal nehezebb eladni.
2016. ápr. 14. 20:28
 7/8 anonim ***** válasza:
33%
Mindenképpen buksz. Amúgy meg 5 millióért elég lefingott darabokat lehet csak kapni.
2016. ápr. 15. 09:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Az egyik baratom 6-ert szépet vett. Ha autot veszel mindenkeppen buksz, kiveve ha kereskedő vagy :D
2016. ápr. 18. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!