Lehet venni régebbi autóhoz új karosszéria elemet?
Aha szóval akkor bármi megoldható,kérdés akkor az,hogy tényleg mennyi lehet egy új ajtó :)
Bontottból kicsit félnék mert ugye színkódra kell keresnem és,hogy annak se legyen semmi baja az ajtajának...úgy tudom ez betegsége neki,mivel van az ajtó alatt ilyen kis műanyag ami felfogja a vizet és megáll ott és azért kezdi ki azt a részt először a rozsda.Szóval a bontottól tartanék. :-/ Lakatos munka meg megint nem a legjobb választás elvileg,mert ha megkezdik a gyári elemet elvileg több kár is keletkezhet belőle mint ami...Tanácstalan vagyok...
Túlfilozofálod.
Bontóban meg tudod nézni mit veszel meg, nincs csalódás.
Normális lakatoshoz viszed, normálisan csinálja meg, normális festőhöz viszed, szintén normálisan csinálja meg és kész.
Üres ajtó szerintem 10-30.000 között van bontottan színben. Egy újnak csak a festése kerül ennyibe
Igen lehetséges,hogy túl filozofálom.Ezért próbálok összeszedni pár gondolatot.Valóban látom,hogy akkor mit veszek meg a bontóban.Viszont belülre nem nagyon látni bele a fémbe,lehet hogy ott is 2 éven belül elkezd már hólyagosodni,mert ez amolyan típushiba szerű.Nekem szerelő azt mondta,hogy ne legyen "megkezdve" a gyári ajtó.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!