Ki tudom hajlítani valamivel?
Sziasztok,
Belém tolattak, nem írtunk betétlapot az ember fizetett 30 ezret. Az a gond, hogy a motorháztetőm elől behajlott egy kis sávban, ezért nehezen tudom felnyitni plusz nem illeszkedik rendesen. Szerintetek meg tudom oldani valamivel a kikalapálást otthon, vagy vigyem karosszériáshoz. Elég nehezen tudok hozzáférni, de elérem a horpadás hátulját..
Milyen autóról van szÓ?
Nem tudni milyen mértékű a horpadás. Van amit simán kézzel vissza lehet nyomni, de ez gondolom nem olyan...
Ha otthon akarod megcsinálni akkor vedd le és próbáld meg visszanyomni valamivel , vagy vissza kopogtatni gumikalapáccsal... Lehet a festék le fog pattogni...
Ha szervizbe viszed ott kihúzzák géppel...
Hja, kezdem úgy érezni megszoptam, bár nézegettem bontottakat, vannak olyan 20 körül, de előbb megproóbálnám ebből mit lehet kihozni. Hozzá tudok férnit a horpadáshoz csak olyan szar helyen van, hogy még nem jöttem rá mivel tudnám szépen megütni, mert csavarhúzó meg ilyen éles szarok csúnya nyomott hagynak gondolom..
Majd csinálok képet,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!