Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A romák miért kattantak rá az...

A romák miért kattantak rá az Opelekre?

Figyelt kérdés
Itt az ÖSSZESNEK Opelje van kivéve 1-et
2010. ápr. 6. 11:26
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
viszonylag olcsó és korszerű olcsó hozzá az alkatrész biztos azért:D
2010. ápr. 6. 11:29
 2/25 anonim ***** válasza:
Nálunk a Ladákra!Az elit meg a Mercikre!
2010. ápr. 6. 11:31
 3/25 anonim ***** válasza:
Jaja, legtöbbet Vectraval latom az újjal, utánna Sedan G Astra!
2010. ápr. 6. 11:37
 4/25 anonim ***** válasza:
A merci is kezd elrajosodni. De nem baj nekem is az van és nem vagyok raj :D :)
2010. ápr. 6. 11:38
 5/25 anonim ***** válasza:

Én vettem 2 éve egy vectrát, nem volt hét, hogy ne jöjjenek oda ezek a nagykalapos "gáborcigányok", hogy nem-e adom el. Aztán parkolás közbe belém szálltak, beadtam a bontóba, a bontós meg nemhogy kivonatta volna a forgalomból, simán eladta egy ilyen gáborcigány-féle purdénak. Ők meg nem íratták át persze, nekem meg jöttek a büntetések, felszólítások, miket "követtem el". Mígnem szembe jött velem a volt autóm, hát kajakra mindkét oldalon kint volt 20-20 centire a csókák kalapjának a karimája :D

Aztán kezdeményeztem a forgalomból való kivonást, azóta nem láttam őket :D

Amúgy tényleg azért szeretik, mert nagy, erős, méreteihez képest igen jól fogyaszt (10l/100km), kb. megbízható és olcsó az alkatrész hozzá.

2010. ápr. 6. 11:44
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
A Merci az mindig is cigányautó volt. Akinek luxus kocsija van és cigány az majdhogynem 100%-ban Mercedes szokott lenni. Nekem pl. ezért tuti nem kellene Mercedes. De félre ne értsd válaszoló, k.rva jó autó, meg a helyedben én is lesz.rnám ki mit gondol, de ez tényleg így van.
2010. ápr. 6. 11:46
 7/25 anonim válasza:
Mifelénk csak Mercivel meg Audival száguldoznak. Dolgozni meg egyik sem dolgozik. Érdekes ez....
2010. ápr. 6. 11:47
 8/25 A kérdező kommentje:

Errefelé F Astrával futkoznak, persze hátul kinnvannak a kötelező rajrendszámok, és persze a hifi is nagyot üt :D

itt mercis cigus egy sincs de mondom Opelos az rengeteg

F Astra

vectra

Omega

há ván itt minden öcsém :D

2010. ápr. 6. 11:52
 9/25 anonim ***** válasza:
Meg a "bodzsszedésből"
2010. ápr. 6. 11:53
 10/25 anonim ***** válasza:
Én mindig mercivel látom őket, legalábbis amikor a kanc*gány viszi fel az asszonyt az ML Mercivel a segélyért...
2010. ápr. 6. 11:56
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!