Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szoktat0k csak úgy kocsikázni?

Szoktat0k csak úgy kocsikázni?

Figyelt kérdés
Mostanában vonz a gondolat, hogy csak beüljek este az autóba és cél nélkül járjam a várost. Ilyen terapeutikus jelleggel. Csinál valaki ilyet, vagy nagyon furcsa lenne? :D

tegnap 19:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Sokan, én is néha.
tegnap 19:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem régebben sokszor volt ilyen.

Ellazultam .

tegnap 19:41
 3/7 anonim ***** válasza:
83%
Igen, ezért vettem mx-5-öt. :3 Csak én a hegyekbe járok autókázni, mert Ausztriában élek, aztán itt vannak szép hegyi utak.
tegnap 19:44
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Időnként megteszem, és nagyon jól tud esni!

Korábban a belvárosban, és a környező peremkerületekben, az utóbbi időben inkább a hegyekben.

Van amikor csak nyugisan gurulok, szól a zene, de van amikor erősebb tempót megyek.

Ne kérdezd miért............

tegnap 19:59
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem.

De ettől még nem tartom furcsának azt aki igen.

tegnap 20:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem 25 éve van jogsim és régen azt hittem, hogy csak amíg fiatal vagyok addig lesz ez a sok céltalan kocsikázás. Nade mostmár családom van és most is sokszor kocsiázunk csak úgy. Vagy gyerkőcökkel mindannyian, vagy a feleségemmel.
tegnap 21:44
 7/7 anonim válasza:
Minden szombat éjjel
tegnap 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!