Szoktat0k csak úgy kocsikázni?
Figyelt kérdés
Mostanában vonz a gondolat, hogy csak beüljek este az autóba és cél nélkül járjam a várost. Ilyen terapeutikus jelleggel. Csinál valaki ilyet, vagy nagyon furcsa lenne? :Dtegnap 19:34
2/7 anonim válasza:
Nekem régebben sokszor volt ilyen.
Ellazultam .
3/7 anonim válasza:
Igen, ezért vettem mx-5-öt. :3 Csak én a hegyekbe járok autókázni, mert Ausztriában élek, aztán itt vannak szép hegyi utak.
4/7 anonim válasza:
Időnként megteszem, és nagyon jól tud esni!
Korábban a belvárosban, és a környező peremkerületekben, az utóbbi időben inkább a hegyekben.
Van amikor csak nyugisan gurulok, szól a zene, de van amikor erősebb tempót megyek.
Ne kérdezd miért............
5/7 anonim válasza:
Nem.
De ettől még nem tartom furcsának azt aki igen.
6/7 anonim válasza:
Nekem 25 éve van jogsim és régen azt hittem, hogy csak amíg fiatal vagyok addig lesz ez a sok céltalan kocsikázás. Nade mostmár családom van és most is sokszor kocsiázunk csak úgy. Vagy gyerkőcökkel mindannyian, vagy a feleségemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!