Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szoktat0k csak úgy kocsikázni?

Szoktat0k csak úgy kocsikázni?

Figyelt kérdés
Mostanában vonz a gondolat, hogy csak beüljek este az autóba és cél nélkül járjam a várost. Ilyen terapeutikus jelleggel. Csinál valaki ilyet, vagy nagyon furcsa lenne? :D

okt. 31. 19:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
66%
Sokan, én is néha.
okt. 31. 19:37
 2/12 anonim ***** válasza:
76%

Nekem régebben sokszor volt ilyen.

Ellazultam .

okt. 31. 19:41
 3/12 anonim ***** válasza:
64%
Igen, ezért vettem mx-5-öt. :3 Csak én a hegyekbe járok autókázni, mert Ausztriában élek, aztán itt vannak szép hegyi utak.
okt. 31. 19:44
 4/12 anonim ***** válasza:
75%

Időnként megteszem, és nagyon jól tud esni!

Korábban a belvárosban, és a környező peremkerületekben, az utóbbi időben inkább a hegyekben.

Van amikor csak nyugisan gurulok, szól a zene, de van amikor erősebb tempót megyek.

Ne kérdezd miért............

okt. 31. 19:59
 5/12 anonim ***** válasza:
72%

Nem.

De ettől még nem tartom furcsának azt aki igen.

okt. 31. 20:25
 6/12 anonim ***** válasza:
83%
Nekem 25 éve van jogsim és régen azt hittem, hogy csak amíg fiatal vagyok addig lesz ez a sok céltalan kocsikázás. Nade mostmár családom van és most is sokszor kocsiázunk csak úgy. Vagy gyerkőcökkel mindannyian, vagy a feleségemmel.
okt. 31. 21:44
 7/12 anonim ***** válasza:
83%
Minden szombat éjjel
okt. 31. 23:00
 8/12 Koaxk Ábel ***** válasza:
83%

Persze imádok, de nyilván olyan idősávban amikor tényleg élvezet az autózás itt Budapesten.

Egyébként ez a jelenség annyira nem idegen dolog, hogy angolban még van is rá egy kifejezés "crusin" amit szép magyaros szlengben krúzolásnak szoktak mondani.

Szóval, ha szeretsz krúzolni az tök oké! :)

nov. 1. 06:16
 9/12 Koaxk Ábel ***** válasza:
83%
javítom az előző kommentem"cruisin"!
nov. 1. 06:22
 10/12 anonim ***** válasza:
39%
Nem. 24 éve vezetek, de soha nem jutott még ilyen eszembe. Egyrészt nincs ennyi szabadidőm, hogy ennyire unatkozzak. Másrészt így is elég drága az üzemanyag. Harmadrészt egész évben ingázok. Van hogy napi 14 órát is autóban ülök, annak ellenére hogy nem vagyok hivatásos sofőr. Szeretek vezetni, de ezek után inkább annak örülök, hogy ha van egy kis szabadidőm, mással is foglalkozhatok.
nov. 1. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!