Lehet hogy fel kellene emelni a benzint az egekbe? Egyik kérdéshez azt írták hogy ugyanennyit fognak kocsikázni mint eddig, ha felemelik. Akkor meg?
Ilyen az, amikor egy megkeseredett proli végtelenül irigy is?
Amikor saját autóra nem telik neki, céges meg szóba se jöhet egy gyártósori munkásnak?
Legalább nem fognak 100ezer kmt vezetni a munkahelyig meg vissza. - Miért, te annak örülnél, ha felmondana a szerencsétlen, és nem lenne állása? Amúgy jól vagy???
Nekem 30 km-re van a munkahelyem, és nem, nem fogok felmondani, amíg lesz benzin, amit meg tudok venni. Igen, lenne meló gyalogtávolságra is, de az olyan sz*r lenne, hogy ki van zárva! Nem hobbiból ingázok!
Nyilván van akinek kell (a párom is ilyen, neki is munkaeszköz ÉS nincs is tömegközlekedés a lakhelyünk és a munkahelyünk között, szóval nap mint nap látom hogy nyilván van akinek kell) de azért RENGETEGEN autókáznak tök fölöslegesen, pl amerre viszont én járok dolgozni arra konkrétan jobb és gyorsabb a vonat mint állni a dugóban, mégis inkább lila fejjel hisztériázik a sok gügye, ahelyett hogy felülne a vonatra. Az ilyeneket meg jobb lenne leszoktatni a hobbikocsikázásról, mert a legjobban azokat szivatják akiknek meg muszáj az autó. (Előlük viszik el a benzint, előttük állnak a dugóban, stb)
Kinek nem inge ne vegye magára, de igenis sokaknak csak luxy kényelmi hobbi az autóka.
Pestről kiköltözik a békásmegyeri, aztán meg ingázik vissza mert hát a melója Pesten maradt. 8 óra plusz 2,5 plusz benzin, dugó, késés, idegeskedés. Ennek azt mi értelme van?
Tudok olyat aki 20ezer plusz fizuért napi 80e kmt autózik. Mondjuk ezek meggondolják januártól. A pályán tömött sorok az ilyenekből állnak.
Nem tudom ki kérdezte de köszi van kocsim, 2 éves.
7es egyetértek.
Végülis januárban kiderül.
Nem kell neked mások életével foglalkozni.
Mint látható, a tiéddel sem foglalkozik senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!