Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Igaz az, hogy ha betelt a...

Igaz az, hogy ha betelt a forgalmim akkor új rendszámot is kell igényelni az autóra?

Figyelt kérdés
okt. 31. 21:41
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy! Legfeljebb ha ráírják a vizsgalapra, hogy sérült a rendszám.
okt. 31. 21:50
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen nem kell.

Egyébként kitől származik ez a téves információd? Én a helyedben hozzáütögetném az illető fejét valamihez, ami kemény és dudoros.

okt. 31. 22:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem. A vizsga után csak új iratot adnak.
okt. 31. 22:59
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem idén csak a forgalmit kellett cserélni, mert be volt telve. A rendszámmal nem volt semmi pedig még a régi Magyar zászlós van rajta. 😎 Ha nagyon tetszik az új rendszám vehetsz azt is újat. Nem tiltja semmi, de egyáltalán nem kötelező.
okt. 31. 23:01
 5/9 A kérdező kommentje:
Igazából ragaszkodnék az eredeti rendszámhoz, ebből kifolyólag csináltattam újra 5 éve, hogy szép legyen.
nov. 1. 07:07
 6/9 anonim ***** válasza:
HA 5 éve új rendszámod van, új forgalmit kaptál és akkor most hogy telt be???
nov. 1. 07:44
 7/9 A kérdező kommentje:
Vázolom:az autó 27 éves, 5 éve összetört az eleje, akkor lecseréltettem a mindkét rendszámot hibátlan újra, de a betű-szám maradt ugyanaz az eredeti, csak a tábla lett újra legyártatva. Érthető ?
nov. 1. 08:27
 8/9 anonim ***** válasza:
Akkor a vizsga papírral elmész az okmány irodába. Kifizeted a 6-8000Ft-ot az új forgalmira azt csókolom. 5 perc alatt megvan az új forgalmi. Minden 91 utáni rendszám érvényes, nekem D**-*** magyar zászlós rendszámomat 3 hónapja egy szóval nem jelezték, hogy cserélni kéne. 31 éve a kocsin van.
nov. 1. 08:46
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem.

Nekem két éve telt be. A sikeres műszakiról kaptam egy papírt, de már beírni a forgalmibe nem tudták. El kellett battyognom az ocsmányirodába. Ott kifizetni az új forgalmi árát (intha az én hibám lett volna,hoyg betelt...) és helyben ki is nyomtatták az újat. A régit meg bevonták. Ennyi. Semmit nem kellett a rendszámmal csinálni.

Azért is hülyeség, mert ha így lenne, nem lenne 12 évnél régebbi rendszám az utakon. Ugyanis 6 bejegyzés fér el a forgalmiban. Most ugyebár 2024 van. 2012 környékén Az M-es, esetleg valahol készleten ragadt L végi rendszámokat adták ki. Az utakon bőven látni ennél régebbieket is.

nov. 1. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!