Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vásároltam egy autót. Az...

Vásároltam egy autót. Az üzemben tartó adta el nekem, de a testvére a tulajdonos. Nekem, mint vevő okozhat ez gondot? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Elmèletileg a testvère a tulajdonos. A testvèrèvel kèszìtettek egy adásvètelit amiből egy másolatot megkaptam, mondván, hogy ez kelleni fog az átiratáshoz. Rendben lesz ez ìgy? Okozhat nekem ez gondot? Ugye nem csuknak le, vagy bármi??

#autó #vásárlás #probléma #gond #tulajdonos #kocsi #Üzemben tartó #Adás vètel
2016. ápr. 12. 02:11
1 2 3
 21/21 Bgs30 válasza:
Nekem is van úgy egy autóm.annyi vele a rizikó hogy ha gondol egyet a tulaj vissza veheti a kocsit.még csak fizetnie sem kell mert az övé.de hát ez van.ha nincs gond.velük akk nyugodtan használd.nyár elején vettem a vasat,mai napig használom.
2017. dec. 14. 09:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!