Sos, átvertek, vagy én voltam bamba?
Nem bamba, hanem hülye voltál.
Ha már felajánlották neked, hogy elintéznek minden papírmunkát, akkor el kellett volna fogadni.
Az meg, hogy nem akarják visszavenni az autót - miért vennék, ha egyszer neked így megfelelt.
Nem neked kell kapirgálni a blokkot,hanem az eredetvizsgálónak...
Sajnos 1-es jól írta..
Bamba voltál ez tény. A teljes vételárat csak a sikeres eredetvizsga után szabad kifizetni, bár az sem jelent teljes biztonságot [link]
de ha még az sincs a kezedben amikor a pénzt kiadod az autóért akkor **szhatod. Na jó, azért nem teljesen, mert jogilag nem rázhat csak úgy le egy legális autókereskedés, de most aztán kereshetsz valami ügyvédet aki tudja hogy mi a menete annak hogy vissza lehessen csinálni a bizniszt. Sok sikert és kitartást hozzá!
Kíváncsi lennék, aki azt írta, bamba voltál, megnézték-e az összes eddigi általuk vásárolt autónak a festék rétegvastagságát, az alvázon való hegesztés nyomait(több autóból volt összehegesztve) kartergázt típusra vonatkozóan, alváz, motorszám környékét, stb...
Ennek fényében okoskodjanak, meg hülyézzenek le bárkit is.
Tipikus magyar mentalitás.
Én megfenyegetném a kereskedőt, hogy feljelentem, amennyiben nem veszi vissza az autót, ugyanis átvert, és nem vagy te eredetiségvizsgáló állomás, hogy a helyszínen felmérj egy autót pontosan.
Ez nagy értékű csalásnak minősül, szóval simán mehet a feljelentés.
Pozitivat? Mit?
Vagy őszinte válasz van, vagy kamu, de pozitív...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!