Átvertek olx-en, buta voltam. Semmire nem reagál az illető és az ország másik végében lakik. Mit tanácsoltok ilyen esetben?
Olx-en vásároltam egy csomag lego-t kisfiamnak. Jó áron volt, így belevágtam. Megegyeztünk, hogy a felét utalom (7.000 Ft), a másik felét postán küldöm, mert nem volt több pénz a számlámon. Nagyon szégyellem, hogy ennyire hülye voltam... Miután utaltam, nem jelentkezett, ezért a másik felét nem adtam fel. Megírtam neki 5 nap után, hogy ha nem kapom vissza a pénzt, akkor feljelentem. Erre sem reagált. :( Ilyenkor fel tudom jelenteni? Van értelme? Hogyan működik ez?
Köszönöm előre is!
Adj neki még egy esélyt, hátha csak történt vele valami, mondjuk kórházba került..
Pár nap múlva írj neki, hogy küldje a legót utánvéttel és természetesen csak a fennmaradó összeggel tartozol érte.
Ha nincs előrelépés, azaz nem jelentkezik, vagy nem küldi a legot, akkor fel tudod jelenteni. A számlaszám alapján, amire a pénzt utaltad. A bank tudja, hogy ki a számlaszám tulajdonosa..
Én várnék még 3-4 napot, közben írnék neki, ha nem reagál, feljelenteném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!