Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » En voltam a hibas?

En voltam a hibas?

Figyelt kérdés
Ma volt egy nagyon kis koccanasom. Elottem levo hirtelen lefekezett mert allitolag egy macska ment at elotte es nem akarta elutni ezert fekezett. En eppen csak egy pillanatra beleneztem a tukorbe es mikor vissza neztem az utra lattam, hogy mar szinte all az auto mogottem. Kb 2,5-3 autonyi tavolsagra kovettem max 40km/h-val es rafutottam. Nem lett semmi baj az oven a lokhariton egy 3 centis kis horzsolas lathato az enyemen a rendszamtabla nyomodott meg. Szerintem en voltam a hibas mert nem tartottam be a kovetesi tavolsagot(?) ezt irtam a betetlapra is de nem tudom, hogy valoban en hibaztam ez. Nem indokolatlanul fekezett le elottem?
2016. márc. 9. 18:02
 1/8 petizacc ***** válasza:
100%

Te voltál a hibás, le is írtad, hogy miért.

Az, hogy valóban átfutott-e előtte egy macska vagy sem az bebizonyíthatatlan, de poénból nem szoktak az emberek satuzni.

2016. márc. 9. 18:10
 2/8 A kérdező kommentje:
Mar szinte all az auto elottem.*
2016. márc. 9. 18:14
 3/8 A kérdező kommentje:
Ertem, koszi a valaszt. Rendort nem hívtunk mi bajom szarmazhat most ebbol? Ceges autoval tortent.
2016. márc. 9. 18:14
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Te voltál a hibás, de nem lesz semmi ebből a betétlapozásból. Milyen kára keletkezett amit meg is térít neki a biztosító? Semmilyen...
2016. márc. 9. 19:02
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelműen te vagy a hibás. Olyan követési távolságot kell tartanod, hogy egy ilyen helyzetben is meg tudj állni. teljesen mindegy, cica vagy gyerek miatt fékez.

Sőt, Magyarisztánban elvileg akkor is te vagy a hunyó, ha brahiból nyom egy satut előtted...

---

"Milyen kára keletkezett amit meg is térít neki a biztosító? Semmilyen..."

Nehogy azt hidd. A három centis karcolást is javíttatni kell, ha a másik fél biztosítója fizeti. Főleg, ha anyu már meghúzta a sarkát is korábban...

2016. márc. 9. 19:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Ráfutásos balesetek esetén mindig a hátulsó húzza a rövidebbet, a követési távolságot tartani kell. Te voltál a hibás, mindegy milyen gyorsan fékez az előtted lévő, akkor sem mehetsz bele.
2016. márc. 9. 20:43
 7/8 A kérdező kommentje:
Ertem, koszonom a valaszokat.
2016. márc. 9. 20:49
 8/8 anonim ***** válasza:

"Szerintem en voltam a hibas mert nem tartottam be a kovetesi tavolsagot"

Pedig tartottál, talán még túl sokat is. 10-12 méter (2,5-3 autónyi) még lakott területen kívül is elég.

Inkább csak figyelmetlen voltál!

2016. márc. 9. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!