Első autónak Alfát?
FIGYELEM
CSAK ELMÉLETI KÉRDÉS
Már volt 33-asunk, én nagyon szerettem, de nézegettem 75-ösöket és 155-ösöket is.
Dízel verziók mennyire megbízhatóak, és mennyire horror fenntartani ezeket az öreg Alfákat?
Az alfa az egyik legeladhatatlanabb használtautó...
Sok kereskedő be se vesz régi alfát.
Horror összegekbe kerül a fentartása, és 2 hétig autózol 1 hétig a szerelőnél van.
(Nagy álltalánoságban)
Nem tervezem eladni. :D
Hát nekünk nem pont így volt a 33-assal, aláírom hogy volt vele baj, recsegett a kettes, de ezeken felül szolgált minket rendesen. :)
Tényleg, nem mondom azt hogy hibátlan volt, kellett rá költenünk.
Saját tapasztalataim szerint az Alfákkal a közhiedelemmel ellentétben többnyire nem olyan hibák vannak, amik mozgásképtelenné teszik, hanem inkább apró, és idegesítő, ám a menettulajdongásokat kis mértékben befolyásoló dolgok fordulnak elő. Például azt hiszem a 75-ös Alfában van pár izzó a műszerfalon amik meghibásodásokat jelölnek. Na ez az első dolog, amit teljesen ki kell kötni, ugyanis fatális tévedés amit kijelez, ellenben valami mindig világítana rajta.
Dízelhez nem nagyon volt szerencsém, sőt nekem nem volt semmilyen, csak unokatesómnak sokszor besegítettem ebben-abban, együtt szervizeltük, meg néha kölcsön is adta. Én amondó vagyok, hogy jobb a benzineseknél maradni, mert azért már elég öreg konstrukciók, és a 30 éves meg a turbódízel fogalmak egy mondatban sehogy sem hangzanak jól nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!