Első autónak 150 lóerő?
Aki válaszol kérem normálisan tegye.
Első autónak 150lovas 2ezres autót néztem kb. 1.2 tonna. 300N/M
Vajon tényleg öngyilkos autó lenne vagy ha normálisan vezet az ember akkor nem lesz semmi baj ?
Palyan, vezetestechnikai treningen erdemes lenne azert kiprobalnod a hatarait, hiszen ha kicsit kevesbe normalisan is vezetnel, konnyu felcsavarni valahova.
Viszont kezdeti ugyetlensegekbol is konnyu osszeszedni nehany karcot, elhagyott lokharitot, szoval a tanulasi fazist kicsit meg tudja dragitani egy ilyen auto:)
Én 53 lovas suzukival kezdtem. Most is csak egy 1,6-os szívó benzines 115 lovas kocsim van.
Te tudod..
Sosem az autó veszélyes, hanem a sofőr.
Ha fejben normális vagy, akkor még egy erősebb autó sem lenne gond.
Ha viszont egy felelőtlen hülyegyerek vagy, akkor egy Swifttel is meg tudsz ölni másokat - de nyilván nagyobb esélyed van erre egy olyan autóban, ami könnyebben megbosszul egy kisebb vezetéstechnikai hibát is.
Nem az a tipikus tanulóautó az Alfa GT. De azt sem érdemes elfelejteni, hogy jó futómű és fék is van alatta...
Ja és ahogy előttem írták, nem (csak) az autótól függ, hogy a fára tekeredsz-e, hanem (főleg) tőled. Gyors autóval is lehet lassan menni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!