Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autónak 150 lóerő?

Első autónak 150 lóerő?

Figyelt kérdés

Aki válaszol kérem normálisan tegye.

Első autónak 150lovas 2ezres autót néztem kb. 1.2 tonna. 300N/M

Vajon tényleg öngyilkos autó lenne vagy ha normálisan vezet az ember akkor nem lesz semmi baj ?

2016. ápr. 4. 19:02
1 2
 11/13 veterán vas ***** válasza:
71%

Van akinek a 150.ló is kevés, de van aki az 62-től is retteg. Semmi gond, ha bízol magadban, csak át ne ess a ló(erők) másik oldalára.

Csúnyát lehet esni az Alfával(is).

2016. ápr. 5. 15:33
 12/13 anonim ***** válasza:
71%
lehet erős autóval is lassan haladni tény,de mikor ott van előtted a náladnál gyengébb autó a te autódnak meg még a gázpedálját sem nyomod és ott vagy a fenekében és tudod hogy kicsit lépsz neki oda és már kikerülöd,nehéz néha megállni....
2016. ápr. 6. 08:27
 13/13 anonim ***** válasza:
47%

Ha érett vagy, nem lesz gond.

150LE nem fogja alólad kitépni az ülést, inkább kellemesen dinamikus.

Mondjuk én magamnak nem mertem volna venni akkoriban, mert én nem voltam elég érett. SZerencsére "csak" egy 105-ös Skodánk volt, így nem tudtam 140-nél gyorsabban közlekedni.

Ha akkor egy olyan kocsi van alattam, ami mondjuk 230-at megy, akkor reggeltől estig annyival mentem volna, és lehet rég meghalok, vagy mást ölök meg.

Szóval csak rajtad múlik!!

2016. ápr. 6. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!