Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fiat Uno első autónak?

Fiat Uno első autónak?

Figyelt kérdés

Ma megyek megnézni egy Fiat Uno-t, csak műszaki kell rá, de már fel van készítve (elvileg), viszont nem tudom mennyire megbízható.

Gyakorló autónak jó lenne a városba.

Fekete, 3 ajtós, hibátlan 60000Ft-ért.

Szerintetek megéri?

Nyilván fog kelleni rá költeni, de kezdőnek jó lesz?

Válaszokat előre is köszönöm!

2016. ápr. 5. 15:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha neked megfelel, akkor jó, de 60ezer forint az nem egy hibátlan autó ára, nézd meg nagyon, mielőtt megveszed.
2016. ápr. 5. 15:25
 2/5 A kérdező kommentje:

Autószerelővel megyek, ha ő azt mondja jó akkor oké.

Egyébként le van járva a műszaki, hogy lehet az hazahozni?

Csak trailerrel?

2016. ápr. 5. 15:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Vagy útvonal engedéllyel...

60 ért nemsok egy idöszámításunk előtti uno.

Ha jó a motorja és nem esel ki belőle akkor hajrá

2016. ápr. 5. 15:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Én ilyen autón tanultam vezetni.

Hát az igazat megvallva utáltam. Iszonyat szűk valami. Ehhez mondjuk hozzá tartozik, hogy én se vagyok kis darab. A pedálok is nagyon kicsit és kényelmetlenek. A váltója is elég pontatalan volt annak, mait én vezettem.

Emellett volt egy három hét kényszerpihenő a vezetésben, mert motorhiba miatt szervizben volt a kocsi. A bovdenes kuplunggal se szereztem örök barátságot.

Nem akarok általánosítani, mert ez az isten csapása csak egy példány volt. Ha neked tetszik és megfelel, akkor vedd meg!

60.000Ft egy autóért elég vicces ár. Egy új akku és egy teletank és már majdnem meg is dupláztad az értékét. :)

2016. ápr. 5. 17:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát, ennyiért iszonyat szerencsejáték.
2016. ápr. 5. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!