Miért költesz többet egy Alfa Romeo-ra mint bármely más autó márkára?
Ez oylan dolog, hogy ha nem lenne velük semmi gond, akkor nem is terjedne roluk az hogy problémás kocsik.
nem mellesleg számold össze átlag hánnyal találkozol, és nem azért mert olyan drága autók... vajon mért?
Egy Alfa igényli, hogy törődjenek vele. Szeretni kell, de ez egyoldalú szerelem, mert sohasem fog viszontszeretni.
Amikor a szerelő megtudta, hogy Opelt akarok venni, le akart beszélni. Azt mondta, megöl majd az unalom. Semmi szervizbe mászkálás, semmi út szélén való káromkodás, csak beül az ember és megy. Na, ez az, amit egy Alfával nem lehet megcsinálni.
Ez egy szokásos magyar szállóige..
Franciákban szar az elektronika, japánokba drága az alkatrész, Suzuki papírból van, stb, stb....
Egy használt autó olyan, ahogy a tulaja(i) karbantartotta(ták).
Nekem is olyan márkás autóm van, amitől rettegnek az emberek, meg riogatnak vele a szerelők, de jó helyről vettem, gondozták végig. 12-évesen vettem, most tartunk 35.000 km-nél, és köszöni jól van, hibátlanul teszi a dolgát.
De ez nem volt agyontörve, visszatekerve, összemókolva, stb. Ez a lényeg!!
A karbantartás egy dolog, számít, de itt nem ez a probléma. Ha csak a karbantartáson múlna, akkor csak fix km-enként / időnként cserélni kéne ezt-azt és kész.
Alfánál meg ott a gond hogy egyszer azzal van gond egyszer mással a karbantartástól független.
Bár totál mindegy, mert minden alfafan szentül hiszi, hogy nincs megbízhatóbb autó, csak egyet sem tartanak karban, persze. A Hold is sajtból van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!