Kipufogó dobot/fejet bármely autóhoz lehet rögzíteni? És hogyan a legegyszerűbb?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 26. 22:14
1/13 anonim válasza:
Ha találsz olyen helyet, ahol a kipufogódob elfér, lehet rögzíteni. Még jobb, ha ez a hely olyan, hogy még a kipufogócsövet is be tudod vezetni a dobba. A rögzítést szolgálhatja drót, popszegecs, csavar, hegesztés vagy bármi más, ami elbírja a kipufogódob tömegét. Konkrét információkat pedig légy szíves, ne adj meg, mert igazán nagy hülyeségeket csak ilyen, általánosságokat firtató kérdésekre lehet írni.
3/13 A kérdező kommentje:
szerintem normálisan tettem fel a kérdést
2014. ápr. 26. 23:34
4/13 anonim válasza:
Szerinted! Mi meg hülyék vagyunk mert nem értjük.
5/13 A kérdező kommentje:
van 1 kipufogófejem,ezt szeretném rögzíteni a régi helyére.
hogyan csináljam?
2014. ápr. 27. 11:41
6/13 anonim válasza:
Mi az a kipufogófej? Vagy talán kipufogó végre gondolsz, krómvégre?
7/13 A kérdező kommentje:
2014. ápr. 27. 14:25
8/13 anonim válasza:
Az első linken egy Golf 4 hátsó sport kipufogódob van, ami csereszabatos a gyárival (kivéve kombi), tehát ha ilyen autód van és nincs összerohadva a dobod a csővel, akkor némi csavarozás és fizikai munka árán te is kitudod cserélni. A második link, egy hegeszthető krómozott csővég. Értelemszerűen ezt csak hegesztéssel lehet rögzíteni az eredeti dob végére. Valószínűleg a régi cső végéből vágni is kell.
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
és elnézést,ha rosszul tettem fel a kérdést. végülis erre voltam kíváncsi. :)
És csak szabványt lehet felrakni, (mint a golfnál),vagy teljesen mást is, amit szintén rá lehet fogatni a régi helyére?
Gondolom a krómozott vég pedig sok autóra hegeszthető, és nincs korlátozás.
2014. ápr. 27. 21:28
10/13 anonim válasza:
A legegyszerűbb a típus azonos sportdob felszerelése. Persze fel lehet tenni másfajta dobot is, ha elfér a régi helyén és van egy ügyes kezű lakatos, aki összeilleszti és megcsinálja a rögzítési pontokat. A krómvégnél, a cső átmérője a fontos. Nagyjából meg kell egyeznie a dob végén lévő cső méretével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!