Kinek mi az álomautója, vagy álomautói?
Szerény vagyok:)
Az egyelőre elérhetetlen álom az egy Mustang (valami komolyabb gyári tuninggal)
Az elérhető pedig egy Scirocco, ez meglesz hamarosan remélhetőleg
Talán egy Golf R.
Ami tényleg álom marad, az egy új állapotú E30 vagy E46 BMW. Mert olyan nem létezik. :D
Olyan automata váltós autó ami nem romlik el soha.
Renault Laguna pl. szóval ilyenek. Most egy manuális régi Swiftet hajtok, de Laguna nagyon tetszik, főleg automatába, csak elromolhat :(
Első válaszadó véleményét osztom! Egy RTR Mustangnak szivesen bömböltetném a V8-asát! :)
De egyébként az igazán elérhetetlen álomautó kategória azok a régi 60-70-es évek izomautói: Plymouth Hemi Cuda, Roadrunner, Chevrolet Chevelle, Corvette, Camaro SS, Mustangok, Dodge Charger, Challanger. Imádom azoknak az időknek a formatervét, a nyers, őszintén üvöltő V8-asait, a vinnyogó kompresszorokat. :) Na de ezekből egy gyári, vagy egy jól összerakott épített vagyonokba kerül.
Jelenleg egy Golf 5 GTi az elérhető cél.
Nem vagyok egy nagy autóbúza. Így nincsenek olyan nagy álmaim, mint pl egy Ferrari, ami egyrészt úgyis megfizethetetlen számomra, másrészt, ha mindenemet pénzé tenném és vennék egy ilyen autót, a havi fizetésemből nem bírnám fenntartani.
Így inkább reális elvárásaim vannak. Most pl egy full felszereltségű dízel K Astrára gyűjtök, ami egy-két év múlva meg is valósulhat és lecserélem a mostani 10 éves öregedő kocsimat.
Szóval nekem most ez az álom.
álomautó egy motortuningolt lamborghini hurracan lp610-4,kb 700-750le lenne a cél
reális álom amit 2017ben meg is akarok valósítani az egy 2012-es évjáratú VW golf 6, 1.4 TSI 122le motorral.
2018ra pedig kész akarok lenni a tuningal is ami motorikusan úgy 150le elérése,festés amennyiben kell feketét akarok,pici ültetés,18-as króm perem és arany küllős felni,B oszloptól hátra felé full fekete ablakok,készíttetett kipufogó rendszer,füstös hátsó lámpa,cserélt hűtőrács ilyesmi.
nem az az agyon spoilerezett kocsi lenne a cél hanem ehhez hasonló.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!