Suzuki Grand Vitara vagy Mitsubishi Pajero? Melyik jobb terepre?
2-2,5 mft értékben nézegettem kb 2006 körülieket,melyiket érdemesebb választani? Terepen melyik a jobb, fogyasztásnál mennyi a különbség?
Horgászatra kellene, és sokszor lehetetlen megközelíteni ezeket a helyeket. Fontos az is , hogy jól lehessen pakolni.
Mitsubishi, bár lehet elfogult vagyok, mert nekünk sok Mitsu volt a családban. 2 féle L200, 1 Pajero Pinin és egy nagy Pajero. Bárhol elmentek, lehetett havas vagy esős idő, mehettünk hegyen, meredek dombon, bárhol. Pakolni lehet bőven, azzal nincs gond.
Fogyasztásra már nem emlékszem, de annyira nem volt vészes. Én bátran ajánlanám.
Ezt nem lehet megmondani így. Használat függő, mint minden más autónál. Nyilván ezeket azok veszik, akiknek terepre kell az autó, így jobban vannak nyúzva, mint egy sima utcai jármű.
A rozsda előjön rajtuk, ez tény. A miénken pl váltót cseréltünk, tip-tronicot raktunk bele, és mikor szedtük szét, belül semmilyen védelemmel nem volt ellátva a kasztni, csoda, hogy nem volt merő rozsda minden.
2005-2006 körüli példányt vennék a helyedben, 2 millióért szerintem van már jó példány. Jó terepre is, és utcára is. Az újabb verzióktól viszont tartózkodj, mert a ráncfelvarrás utáni gépek már terepre annyira nem jók, átmentek utcai cirkálóba sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!