Autóknál az ezres motornak lehet valami "komolyabb" hangot adni?
Figyelt kérdés
Mondjuk egy teljes kipufogórendszer cserével?Csak a dob cseréje ad már neki valamit, vagy az még mindig kevés?2016. márc. 29. 18:10
1/3 anonim válasza:
A hátsó dob cserével már jóval erőteljesebb hangja lesz. Csak ne paragi dobot vegyél
2/3 anonim válasza:
Nem biztos hogy egy C corsa, Polo 6n1 vagy hasonló méretű autónál én nagyobb hangot akarnék kipréselni az 50-60 lóerőből, de ha nagyon szeretnéd én azt tudom ajánlani hogy ugyanannak a modellnek amire tennéd egy nagyobb motoros változatáról tégy fel egy hátsó dobot. Gyári doboknál nincs jobb. Nekem Golf V 1.6-ra lett feltéve a 2.0TFSI GTI hátsó dobja, asszem 55-ös csőről 65 cső, de nagyon jó hangja van, szép, nem viszi szét az agyadat amikor vezeted, nem túl feltűnő de igényes.
3/3 anonim válasza:
Dobot kikapni aztán máris olyan hangja lesz mint egy traktornak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!