Eladnád az első autód ha eleged van már belőle?
Figyelt kérdés
Alig pár hónapja vettem de nem számítottam ilyesmire hogy miket kell rajta szervízelni meg hasonlók. Lassan a nyári gumi kell, meg egy új gyújtás modul, apróbb hibák...
És egyszerűen bele gondolok az egészbe hogy mennyi pénz meg minden és spórolnom kell rá keményen hónapokig hogy mind meg legyen és elmegy az egésztől a kedvem. Jól felhúznám magam és eladnám a fenébe. Emígy nem régi autó, 15 éves, nem sok baja van, motorilag és jó meg minden csak ezek az itt ott lévő hibák kikészítenek.
2016. márc. 29. 12:29
11/14 anonim válasza:
Gumi csere nem javításnak számít.
Megteheted azt is, hogy nyáron is téli gumival közlekedsz, de érdemes?
Hatványozottan amortizálod a téli gumit, gyorsan kopik, ráadásul nyáron a tapadása sem ideális, de inkább nyáron járj téli gumival, mint télen nyárival.
12/14 A kérdező kommentje:
Mindenképpen le lesz cserélve amint birom. :) azzal nincs gond. Azzal számoltam.is mindig. De ilyen apró dolog ami nem is kopó alkatrész az kicsit "tökön ütőlött" :D
2016. márc. 29. 20:17
13/14 anonim válasza:
Ez már csak így megy. Még az olcsónak tűnő autó is emglepően sok pénzt tud elemészteni.
14/14 A kérdező kommentje:
Mindenkinek zöld kéz. :D Reményt adtatok :) Akkor tuningolgatok tovább :)
2016. márc. 30. 01:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!