Hogyan tudnék spórolósan vezetni?
Logikus hogy nem tudsz friss jogsival, hiszen még nemismered az autót.
Amúgy nagyon sokmindenre oda kéne figyelned hogy levidd 6,2-re, de inkább a forgalomra figyelj.
És ha mindg ara figyelsz hogy takarékos legyél kínszenvedés lesz a vezetés.
Amúgy ha apád azon a fél literen akad fenn.. 100 kilométeren max 170 Ft. :P
Nem az a 170 Ft a lényeg, csak megjegyezte h nem vezetek spórolósan, mert kérdeztem h mennyi a kocsi fogyasztása.
Azt tudom ha gyorsan megyek akkor többet eszik. de az is ´árt´ pl ha sokat kell fékezgetni meg váltogatni?
friss jogsival mit vár apád?
a kérdésre válaszolva: nem szabad forgatni 3500 fölé , rövid távokon ahol úgyis lassítani kell nem szabad felgyorsítani , minél kevesebbet autózni alacsony fokozatban, kerülni a "dinamikus" vezetést
magyarul pont az autóvezetés élvezetes részét ölöd meg vele
elméletileg nagyjából 10.000 km után számít vki rutinosabb sofőrnek (kresz könyvben van), szóval addig senki ne várjon tőled semmit, mert nem lenne fair.
Az "EcoDriving" a te kulcsszavad. Vannak ilyen oktatások is, de ha rákeresel neten szerintem találsz is sok linket rá. Szokás szerint külföldön ennek már kezd kultúrája lenni, míg itthon nulla...
Egyébként az még nm biztos hogy nem kell gorsan menni és majd keveset fogyaszt..
Ha 5-ösben mész 50-nel többet zabál mintha 100-zal mennél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!