Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson nem indul?

Simson nem indul?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A mai nap folyamán előszedtem a Simson S51-emet, felkészíteni a tavaszra-nyárra. Volt rendelve pár alkatrész (kipufogó könyök és trafó) amiket kicseréltem. Mindent leellenőriztem jól szereltem vissza. A baj csak az, hogy nem akar valamiért indulni. Szikra van, több gyertyával is próbálkoztam. Benzint elfelejtettem kicserélni és ősztől benne maradt, ami elég nagy baj.(ugye?) Mit ellenőrizzek/csináljak annak érdekében, hogy beinduljon? Mit tisztítsak, cseréljek?

Köszönöm az értelmes válaszokat!

2016. márc. 27. 22:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Karbi sika-mika.
2016. márc. 27. 23:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Fél év régen rossz lenne ha gondot okozna a benzinnek. 2-3 év alatt már elhetnek gondok.
2016. márc. 28. 06:42
 3/7 anonim ***** válasza:

" Benzint elfelejtettem kicserélni és ősztől benne maradt, ami elég nagy baj.(ugye?)"

Nem, egyáltalán nem baj.

"Mit ellenőrizzek/csináljak annak érdekében, hogy beinduljon?"

Ellenőrizd, hogy kap-e benzint (Pár rúgás után gyertya ki, és ha lucskos, benzin szagú, akkor nagy eséllyel benzint kap. Ha már kint a gyertya, akkor visszateszed a pipába, a hengerfejhez tartod és rárúgsz. Így ellenőrizheted a szikra meglétét, erős kék szikrának kell lenni.

"Mit tisztítsak, cseréljek?"

Tisztítsd meg ami koszos, cseréld ki ami nem működik!

:D

2016. márc. 28. 11:36
 4/7 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszönöm mindenkinek a választ!

Utolsó: inkább sárgás fehér a szikra. Mitől lesz kék?

2016. márc. 28. 11:43
 5/7 anonim ***** válasza:
22%
Tedd vissza a réi trafót és kondit,mert vmelyik nem megfelelő,vagy a gyertya kábelt lefested kékre.
2016. márc. 28. 15:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Tisztítsd ki a karbit. Nekem az olyan, mint számítógépen a futtatás rendszergazdaként: a problémák nagy hányadára megoldás. :)
2016. márc. 29. 09:34
 7/7 A kérdező kommentje:
A karbi tisztitas megoldotta! Viszont nincs alapjarat:D mitol van hogy a levego es az alapjarati csavar allitgatasaval semmi nem tortenik? Ha a karbi tetejen a gazbowden "csavarjat" tekergetem akkor noni fog az alapjarat, viszont tobb benzint is fog alapbol enni ugye? Mert ha minden igaz a subert emelem olyankor
2016. márc. 29. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!