Simson nem indul?
Sziasztok! A mai nap folyamán előszedtem a Simson S51-emet, felkészíteni a tavaszra-nyárra. Volt rendelve pár alkatrész (kipufogó könyök és trafó) amiket kicseréltem. Mindent leellenőriztem jól szereltem vissza. A baj csak az, hogy nem akar valamiért indulni. Szikra van, több gyertyával is próbálkoztam. Benzint elfelejtettem kicserélni és ősztől benne maradt, ami elég nagy baj.(ugye?) Mit ellenőrizzek/csináljak annak érdekében, hogy beinduljon? Mit tisztítsak, cseréljek?
Köszönöm az értelmes válaszokat!
" Benzint elfelejtettem kicserélni és ősztől benne maradt, ami elég nagy baj.(ugye?)"
Nem, egyáltalán nem baj.
"Mit ellenőrizzek/csináljak annak érdekében, hogy beinduljon?"
Ellenőrizd, hogy kap-e benzint (Pár rúgás után gyertya ki, és ha lucskos, benzin szagú, akkor nagy eséllyel benzint kap. Ha már kint a gyertya, akkor visszateszed a pipába, a hengerfejhez tartod és rárúgsz. Így ellenőrizheted a szikra meglétét, erős kék szikrának kell lenni.
"Mit tisztítsak, cseréljek?"
Tisztítsd meg ami koszos, cseréld ki ami nem működik!
:D
Sziasztok! Köszönöm mindenkinek a választ!
Utolsó: inkább sárgás fehér a szikra. Mitől lesz kék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!