Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Attól hogy a végzettségem nem...

Attól hogy a végzettségem nem autószerelő viszont profin bánok a kocsikkal még dolgozhatok autószervízben?

Figyelt kérdés

2016. márc. 24. 20:29
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
20%
Ha normális az autószervíz akkor nem mert egy esetleges ellenőrzésnél ha kiderül, hogy nincs papírod a NAV igen súlyos büntetés mér.
2016. márc. 24. 20:36
 2/23 anonim ***** válasza:
35%
Dolgozhatsz szervizben, csak mondjuk nem szerelőként.
2016. márc. 24. 20:39
 3/23 anonim ***** válasza:
41%
Persze, amúgy is igény van olyanokra, akik értenek is valamit az autókhoz. Ha nem akarsz fejfájást, közben elévgezhetsz valami egyszerű tanfolyamot, hogy meglegyen a papír.
2016. márc. 24. 20:51
 4/23 anonim ***** válasza:
25%

Persze meg repülőt is vezethet bárki.... kezdve ott, hogy azt mondod értesz a kocsikhoz... ez akkor hihető el bárkiről mikor nem maga állítja, hanem az ügyfeleli. :D

Arróé nem beszélve, hogy nincs végzettséged, ha valaki be is vállalná, hogy oké ott lehetsz... megcsinálsz egy kocsi amivel történik később valami, és kiderül, hogy nemrég volt szervízben... ki javította és miként, kiderül nincs végzettséged, a műhelyt meg zárhatja be a tulaj valószínűleg. Na vajon ki fog ezzel szórakozni?

2016. márc. 24. 21:23
 5/23 anonim ***** válasza:
49%

És ha én jól bánok a női nemi szervekkel, lehetek a barátnőd nőgyógyásza? Diplomám nincs, de nem lesz oka panaszra....

Ugye már érted, mennyire hülyén hangzik a kérdésed?

2016. márc. 24. 21:53
 6/23 anonim ***** válasza:
59%

Ismerek pár embert aki azt hiszi profi szerelő papír nélkül.

Ügyesek is egyébként de gyakran kiderül, hogy hiányoznak az alapok.

2016. márc. 24. 22:10
 7/23 anonim ***** válasza:
72%
Levezettem 600 ezer kilométert az Euro Truck Simulatorban (kamion szimulátor) Már jelentkezek is kamionsofőrnek :)
2016. márc. 25. 05:59
 8/23 TheCruve ***** válasza:
65%
Én meg kijátszottam PRO-n az összes Call Of Duty-t, úgyhogy 7végén lerendezem az ISIS-t
2016. márc. 25. 07:35
 9/23 anonim ***** válasza:
40%
Uhh de elvagytok, most komolyan azt gondoljátok, hogy egy autószerelő a papírtól lesz autószerelő? Úgy is lehet ilyen papírt szerezni, hogy utána azt sem tudod hogy hol van az olajleeresztő csavar... A legjobb autószerelő szakemberek is az országban már gyerekkoruk óta szerelnek, nem a papír tette őket szakemberré... Persze egy tanfolyam vagy netán műszaki egyetem nem árt, de ezek nélkül is lehetsz jó szerelő.
2016. márc. 25. 07:42
 10/23 TheCruve ***** válasza:
0%
Persze hogy lehet jó szerelő, de nem ez volt a kérdés :) az a helyzet :)
2016. márc. 25. 07:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!