Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Recsegő motorindító?

Recsegő motorindító?

Figyelt kérdés

Egy tanácsa alapján, "hajtsd, amíg megy". Amit nem igen hozzáértő hozzáállásnak tartok.

Szóval a probléma, hogy egy benzines 1.6os Golf 4-es begyújtásakor hallatszik egy recsegő/csörgő hang. Az okosak azt mondák, hogy a motorindítót hallom csak. A kulcson nem tartom tovább elfordítva, mint amennyire szükséges lenne.

Már egy éve így hajtom az autót (a tanár miatt...), és eddig nem volt semmiféle probléma. Most sincs. Csak gondoltam utánajárok, hogy mégis mi a helyzet. Nagy lehet-e a gond. (tudom, nem vagyok virtuális autószerelők)

2016. márc. 3. 23:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Épp pár hete volt ez a kérdésem nekem is. http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__755..

Remélem tudtam segíteni :)

2016. márc. 4. 00:12
 2/2 anonim ***** válasza:

Lassan áll vissza a bendix alaphelyzetbe,azaz olyan mintha még 1 kicsit indítóznál.

Be kell zsírozni a tengelyt és jóccaka

2016. márc. 4. 07:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!