Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simsonon meg lett fúrva a...

Simsonon meg lett fúrva a henger. Mentem vele 60 kmert. Elmennék vele már egy másik városba.22 km. Hányszor kéne megállni?

Figyelt kérdés
Tehát elég jól melegszik. Itt a városba mentem vele 50-60 kmert. Lassítva gyorsítva, mentem. Egyszerre eddig max 14 kmert mentem egy beindítással. Olyan 25 perc alatt tettem meg. A 22 kmert olyan 30 perc alatt megtudom tenni folyamatos 40-es tempóval. Szerintetek ha megállok egyszer 10 percre az úgy oké? Vagy járatós simsonnal ki hogy szokta?
2016. márc. 23. 17:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Egyszer sem. 14km alatt bőven bemelegszik a maximális hőfokra amit elérhet a motor. Ha azalatt a táv alatt nem melegedett túl, akkor 22 vagy akár 50km megtétele után sem fog. De nyilván nem mentél vele még annyit hogy tökéletesen bekopjon. Ha nem tartod magas fordulaton, nem lesz gond.
2016. márc. 23. 17:59
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát kell neki egy 500 km mire teljesen bejáródik. Most tart 50-60-nál. Ha már majd megyek vele küldterületen akkor gyorsabban szaporodik majd a km.
2016. márc. 23. 18:05
 3/6 anonim ***** válasza:

Meg lett fúrva a henger..ez ok. de hanyadik túlméretre, és minden passzolt-e(hozzávaló dugó, arra passzoló gyűrűk)

eddig mindent jól csináltál, arra ügyelj, hogy jó kenése legyen a henger-dugó-gyűrűk triónak. ha ez jó, akkor a csapágynak is jó.

szóval ebben a tempóban nem muszály megállni, csak nem szabad nyélgázon menni, főleg emelkedőre.

de nálad ilyennel nem lesz gond.

Jól csinálod a bejáratást. Örök életű lesz a mocid.

2016. márc. 23. 18:13
 4/6 A kérdező kommentje:

Legelső alkalommal olyan 2-3 kmert mentem. Fokozatosan napról napra egyre több kmert.

Hát félgáztól többet még nem húztam neki. Nem erőltetem.

2016. márc. 23. 18:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem lesz semmi baja attól hogy egyszerre mész vele annyi, még ha bejéáratós is.
2016. márc. 23. 21:32
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi. Nem lett baja tényleg. Mentem vele 50 kmert. 25 km nél volt egy 10-15 perces pihenő. Bírta szépen
2016. márc. 24. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!