Ha valaki tud értelmes választ adni mit kell átalakítani egy s50 simsonon / 70cc henger 4 sebbeség /kérem írja le részletesen. A vegyél másik motort kategória kíméljen?
Sajnálom és egyben köszönöm a hozzászólásod.
Engem tolajdon képpen az érdekelnie ha egy 63 ccm hengert (ez megy bekle max átalakítás nélkül) teszek fel kel-e főtengejt cserélnem erősebbre a 16-n1-8 karbira 60 vagy 70 fúvokát tegyek? a kiput mien mértékben kell csonkítani mien keveréket használjak hány milli legyen az előgyujtás vagy felejtsem el a megszakítósat és inkább tirisztorost építsek be valamint a hengel kipunyílását hány ezreddel kell feljebbcsiszolni valamint a meghajtásban mien változásokat ezközöljek 17?? kerék előre/lánckerékre gondoltam/ vagy 16
Sajnálom és egyben köszönöm a hozzászólásod.
Engem tolajdon képpen az érdekelnie ha egy 63 ccm hengert (ez megy bekle max átalakítás nélkül) teszek fel kel-e főtengejt cserélnem erősebbre a 16-n1-8 karbira 60 vagy 70 fúvokát tegyek? a kiput mien mértékben kell csonkítani mien keveréket használjak hány milli legyen az előgyujtás vagy felejtsem el a megszakítósat és inkább tirisztorost építsek be valamint a hengel kipunyílását hány ezreddel kell feljebbcsiszolni valamint a meghajtásban mien változásokat ezközöljek 17?? kerék előre/lánckerékre gondoltam/ vagy 16
Főtengelyt nem kell cserélned.
Fúvókát 72-est vagy 75-öst tegyél ebbe a karbiba (nekem 75-ös van és a vékonyított súbertű)
Kipuhoz ne nyúlj, a gyárinál nincs jobb!
60-as hengernél 1,6 mm az előgyújtás a felső holtpont előtt és a megszakítós tökéletes! Megszakító hézag 0,4 mm mint a gyertyáé. A megszakítón lévő filcet 2-3 ezer kilométerenként olajozd meg.
16-os lánckeréknél ne tegyél fel nagyobbat. Már ezt is épp elég kiforgatnia.
Szép napot!
Köszönöm a válaszod! Épp erre vártam olyat akinek már van ilyesmi beállítás.Azt meg tudod mondani mi az utazó sebbeséged így?? s ez m,ennyire tartós??
Amiről én álmodom az egy 80-90 tempó hegynek 60 XD .
Valamint ne hagyjon cserbe.
S te akkor nem cserélted nagyobbra az első lánckereket?/15 a gyári és legalábbb 16 kell 60ccm-nél/
Egyébként nekem most is elindul 2-be állóból
3-as vagyok!
Ahogy már írták, az utazó 50 km/h attól függetlenül hogy 60-as! Az hogy mennyire tartós függ attól, hogy milyen alkatrészt milyen hozzáértéssel és gondossággal raknak bele, illetve hogy hosszú távon ne legyen nyelezve a gép.
A te álmod Simsonnal nem elérhető, illetve nem kifizetődő.
Ha ekkora tempóban szeretnél közlekedni kismotorral, vegyél inkább egy Yamaha DT-t
vagy egy Derbi Senda-t
Olcsóbban a Simsonnal sem úszod meg ha annyival akarsz menni.
Íme az enyém:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!