Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem húz az autóm?

Miért nem húz az autóm?

Figyelt kérdés
Elvileg műszakilag jó, de sokszor úgy érzem nincs erő benne és nem akar húzni. Kicsi 1.2 es benzines Polo lenne, és nem a kis lökettérfogat a gond, korábban azért volt benne " erő".

2016. márc. 21. 18:49
 1/9 anonim ***** válasza:
Mert gyakorlatilag műszakilag nem jó.
2016. márc. 21. 19:26
 2/9 anonim ***** válasza:

Ajaj..az 1.2 az elég halvány, az nem erőgép..

ha mindenképpen meg akarod tudni a motor leadott valós erejét(én akarnám), akkor befizetsz egy fékpadi mérésre. Ott Wattra pontosan megtudod beteg-e a kicsike.

2016. márc. 21. 19:29
 3/9 anonim ***** válasza:
lehet hogy fennt akad a "gázos" lábod a kárpiton, én is szoktam így járni.
2016. márc. 21. 19:56
 4/9 anonim ***** válasza:
Menyi km van benne?
2016. márc. 21. 19:57
 5/9 anonim ***** válasza:
Ajánlom menny ki az autópályára és adj rá teligázt legalább 20-30 kilométeren, én a szintén 1.2-es Corsám pár hete vittem ki és hidd el utána napokig nem tudsz vele mit kezdeni úgy akar menni.
2016. márc. 21. 20:55
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszi a tanácsokat. Nos hát elvileg ugyebár 128 ezer kilométer lenne benne, de eléggé lehúzós kereskedésben vettem egy éve. Az autó 2004es évjáratú, szóval aligha elhinném..

megpróbálom az autópályás módszert

2016. márc. 21. 21:39
 7/9 anonim ***** válasza:
Jelentkezz majd hogy van e változás :)
2016. márc. 21. 23:46
 8/9 A kérdező kommentje:
Mindenképpen :) szerelőhöz járkálok néha a lambda szonda gondom miatt, azon kívül rendben kéne hogy legyen a kicsike.. esetleg még talán a kézifékre tippelek mert eszembe jutott hogy kb. fél éve elvittem szerelőhöz aki észre vette hogy egy szegecs be volt akadva, amit ugyebár a műszerfal nem jelzett ki.. tehát a 7 kattanásból egy bennmaradt és folyamatosan surlódott.. hááát franc aki tudja
2016. márc. 24. 21:25
 9/9 Lebannen válasza:
A lambda szonda bekavar, ha azzal gond van, akkor ki kell cserélni és utána meglátod javul-e.
2016. ápr. 4. 02:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!