Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lenne egy olyan kérdésem, ha...

Lenne egy olyan kérdésem, ha van egy Fiat Punto s55 1995-ös évjáratú autóm, és elszakadt a vezérműszíj akkor mien baja lehet az autónak? Azt hozzáteszem hogy inditottam és nem volt sebességbe az autó inditottam és akkor szakadt el.

Figyelt kérdés

2016. márc. 16. 09:52
 1/4 vatafak ***** válasza:
*milyen* indÍtottam*sebességben* , ha nem hallottál rettenetes kelepelést / kopogást akkor valszeg megúszod szíjcserével. ha nem akkor elkalapálhatta a szelepeket. ilyenkor már szét kell borítani a motor h megnézze a szaki mi más károsodhatott az esetlegesen letört szelepdarabok miatt
2016. márc. 16. 13:55
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. ( semmiféle zajt nem Hallottam csak hogy már csak a generátor teker és ügye a motor nem!) ekkor nyitottam a motorháztetőt és a kismüanyagot a vezérlésnén és csak kihúztam a szakadt szíjat...
2016. márc. 16. 14:39
 3/4 anonim ***** válasza:
En azert megprobalnam kiszedni a gyertyakat,es kezzel korbetekerni a motort,ha nem forog akkor baj van,ha forog akkor 50:50 hogy baj van vagy nincs,halvany vigasz tudom :)
2016. márc. 16. 20:06
 4/4 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam és forog. Akkor lehetséges hogy nincs baj? (áprilisban akarom megnézetni és megcsináltatni ha csak szíjat kell cserélni)
2016. márc. 16. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!