Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek az MG -ről...

Mi a véleményetek az MG -ről (rover)?

Figyelt kérdés

A családnak most épp egy MG ZR márkájú autója van,és nagyon bejön a megjelenése,iszonyatosan pofás kis autó.Nagyon jó az útfekvése szinte már olyan mint egy gokart.És hatalmas erő van benne.Ja és a legfontosabb hogy nem egy tucat autó.

Ezért is gondolkozok azon hogy 1-2 év múlva magamnak is veszek egyet.

Aki már vezetett ilyen típusú autót annak mi a véleménye róluk?

2016. márc. 20. 13:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem egy tucat autó, meg nnincs is jó alkatrész ellátás. :D
2016. márc. 21. 07:51
 2/4 Koaxk Ábel ***** válasza:

Én biztos nem vennék olyan autót, aminek a gyártója megszűnt, ráadásul a Rover már vagy 10 éve beadta a kulcsot.

Alkatrész ügyben emiatt nem tudom milyen a felhozatal, bár nem kizárt, hogy után gyártott cuccokból van kínálat, de ez csak tipp.

Bár sosem volt Roverem, de úgy tudom fénykorában sem a megbízhatóságáról volt híres.

De hogy valami pozitívot is írjak az MG ZR korához képest tényleg nem csúnya! :)

2016. márc. 23. 17:37
 3/4 A kérdező kommentje:

eddig alkatrész hiány nem volt soha

és még csak a kopó alkatrészeket kellett kicserélni

2016. márc. 24. 09:00
 4/4 sixcylinder válasza:
71%

Nekem egy MG F-em van, és mindenki megbámulja, annyira különleges, és szép. Alkatrészt meg lehet venni Angliából, illetve lehet hozzá csináltatni...

Nem egy tucat autó, ezért az alkatrész sincs minden bárdi sarkon :D ...

2017. jan. 14. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!