Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Rossz minőségű benzinre...

Rossz minőségű benzinre rátölthetek extra minőségűt, hogy "kifüstöljem" a rendszerből?

Figyelt kérdés
1.6-os benzines autóba egy falusi nonam kúton sikerült nagyon rossz 95öst tankolni. A pályán hazafelé végig üvöltött a motor és semmi ereje nem volt, 120-as tempónál 4000 fölött pörgött a motor. Teljes generálon esett át a 10 éves Chevy, új vezérlés, j BOSCH gyertyák, olajak, hűtőfolyadékok, stb. , kifogástalanul működik az autó egyébként. Még körülbelül 20 liter van a tankban, arra gondoltam, rátöltenék pl. EvoNeo 100+ benzint és "kipucolnám" a motort. Érdemes?

#tankolás #EVO NEO #Rossz minőségű üzemanyag
2016. márc. 20. 09:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Megpróbálok komoly lenni: szóval nem kell azt leszívni, hanem tényleg tankolj rá prémium benzint, és jó lesz.

Na de hogy 1.6-os benzines autó 160-ál 3500-at pörögjön?? Aham, még az 5 sebességes dízeleknél is ez egy jó érték, nemhogy egy sz*r benzinesbe :)) Nameg generálozva volt, mert kapott új gyertyát, vezérlést, meg néhány kötelező cuccot. Ennyi erővel én is generáloztam a motort egy hónapja, cseréltem benne olajat...

2016. márc. 20. 19:51
 12/13 anonim ***** válasza:
Már megitn egy " jajj premium benzin de jo ". Alapból érdekes adatok azzal az 1,6 os motorral azok a fordulatok, másrészt benzintől nem fog megváltozni adott sebességen a fordulat, vagy a benzinnel együtt váltót is cseréltél a kocsiban.
2016. márc. 21. 07:35
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha ez igaz , akkor csúszik a kuplung.
2016. márc. 21. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!